Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜε Combo Bet διπλασιασμού στην Τούμπα

Με Combo Bet διπλασιασμού στην Τούμπα

Πρεμιέρα στην Superleague σήμερα με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Η πρώτη αγωνιστική της φετινής σεζόν της Superleague είναι γεγονός και ξεκινά με τον ΠΑΟΚ να παίζει στην Τούμπα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί, πόσω δε μάλλον μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League.

Ας δούμε, όμως, τα προγνωστικά του αγώνα και το σημείο που έχουμε εντοπίσει από τις στοιχηματικές.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη μια πικρή εντός έδρας ήττα από τη Μάλμε κι έναν οδυνηρό αποκλεισμό από το Champions League. Καλείται σε λιγότερο από μια εβδομάδα να επανέλθει ψυχολογικά και να υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό για τη Stoiximan Superleague 2024/25. Αυτό, θα το επιδιώξει με σημαντικές απουσίες, καθώς θα λείπουν οι Ότο, Κοτάρσκι, Τάισον, Μπάμπα και ο τιμωρημένος από πέρσι Μιχαηλίδης.

Πιστός στο πλάνο αναμένεται να μείνει ο «Δικέφαλος του Βορρά», παρά τις απουσίες. Ο Λουτσέσκου δεν αλλάζει το 4-2-3-1 και με αυτό θα αγωνιστεί και σήμερα, επιδιώκοντας να κυριαρχήσει στο παιχνίδι και να ελέγξει τον ρυθμό. Όλα θα κριθούν από τη συγκέντρωση των γηπεδούχων και το κατά πόσο ξεπέρασαν τον αποκλεισμό από το Champions League. Την ικανότητα για να πάρουν εύκολα το τρίποντο την έχουν, με βασική προϋπόθεση όμως να έχουν καθαρό μυαλό.

Ο Πανσερραϊκός άλλαξε πολλά φέτος, όμως ο στόχος παραμένει ο ίδιος και είναι η εύκολη παραμονή. Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ στο μεταγραφικό παζάρι έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις. Στα φιλικά, έμεινε αήττητος σε τέσσερα παιχνίδια (1-3-0), όμως δεν μπορούμε να πούμε πως μας ενθουσίασε, ενώ δεν επέλεξε να αντιμετωπίσει αντίπαλο υψηλότερης δυναμικής.

Σήμερα, είναι το αουτσάιντερ και το γνωρίζει, οπότε περιμένουμε να επιλέξει κλειστό παιχνίδι και να απειλήσει μόνο σε συνθήκες αντεπίθεσης.

Λόγω και των απουσιών, αλλά και της κακής εμφάνισης με τη Μάλμε, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι πολύ συγκεντρωμένος αμυντικά. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν για την ουσία και το αποτέλεσμα, το οποίο θα ηρεμήσει τα πράγματα στο στρατόπεδο τους. Συνεπώς, θα πάμε στο combo 1 & Under 3.5, σε απόδοση 2.17 στη Winmasters.

BetMarket.gr Επιλογές

17/08, 20:00 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1 & Under 3.5 @2.17

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα