Αρχική seleo Θέμα Με αυστηρά μέτρα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου (ΦΩΤΟ)

Με αυστηρά μέτρα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου (ΦΩΤΟ)

Αυστηρά τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για τον εορτασμό  του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας τοποθέτησαν κιγκλιδώματα περιμετρικά του Ιερού Ναού, ώστε να περιορίσουν την μαζική διέλευση των πιστών.

Στο μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Δημητρίου λόγω της λιτάνευσης των Ιερών Εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας “Πορταϊτίσσης”.Συγκεκριμένα σήμερα 25 Οκτωβρίου ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Από ώρα 05.00΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης των Ιερών Εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΗΣ», στα πλαίσια του εορτασμού του Πολιούχου Θεσ/νίκης Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους παρακάτω δρόμους, από τους οποίους θα διέλθει η πομπή:

Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Ι.Δραγούμη μέχρι την οδό Πλάτωνος.
Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.
Ολύμπου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πελοποννήσου.
Πελοποννήσου, σε όλο το μήκος της. Σελεύκου, σε όλο το μήκος της.

Από ώρα 10.30΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης των Ιερών Εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΗΣ», στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Θεσ/νίκης Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους, από τους οποίους θα διέλθει η πομπή: Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πλάτωνος.
Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.
Ολύμπου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πελοποννήσου.
Πελοποννήσου, σε όλο το μήκος της.

Δείτε τις φωτογραφίες του Seleo.gr:

- Advertisement -

Must Read