Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜετά τα μεσάνυχτα τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Προς παράταση...

Μετά τα μεσάνυχτα τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – Προς παράταση 1 ώρας η διαδικασία – Πάνω από 112.000 έχουν ήδη ψηφίσει

- Advertisement -

Προς παράταση μίας ώρας οδηγείται η διαδικασία των σημερινών (17.9.2023) εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μετά από τα μεσάνυχτα θα βγουν τα αποτελέσματα.

Η απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί επισήμως, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι μάλλον απαραίτητο, καθώς στις εκλογές συμμετέχει πολύ κόσμος κι εξακολουθούν να σχηματίζονται ουρές στα εκλογικά κέντρα.

Οι κάλπες ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν στις 8 μ.μ., οπότε, εάν ανακοινωθεί παράταση μίας ώρας, τότε θα κλείσουν στις 9 μ.μ.

Νωρίτερα σήμερα, ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ζήτησε την παράταση της διαδικασίας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ θα βγουν μετά από τα μεσάνυχτα.

Μέχρις τις 18:00, περισσότερα από 112.000 άτομα είχαν ήδη ψηφίσει. Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι οι ψήφοι θα ξεπεράσουν τις 130.000.

«Βιάστηκαν όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα» – Χαμογελαστός ο Τσίπρας στην κάλπη – Ψήφισε τον διάδοχό του
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλία, μέχρι τις 18:00 είχαν ψηφίσει πάνω από 5.500 άτομα. Ο σημερινός αριθμός ξεπερνά εκείνον του 2022.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν τυπωθεί 120.000 φάκελοι και 240.000 ψηφοδέλτια, που δεν έφτασαν και γι’ αυτό το κόμμα αναγκάστηκε να τυπώσει κι άλλα.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα