Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
Αρχικήseleo ΘέμαΛηστεία σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης

Ληστεία σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψηςΜια κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (05.10.2022) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις δράστες μπήκαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών και έμειναν μέσα σε αυτό ταμπουρωμένοι μέχρι τη σύλληψή τους.

Η ληστεία σημειώθηκε σε πολύ κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου. Οι τέσσερις ληστές μπούκαραν μέσα στο κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών και, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, παραμένει ακόμα άγνωστο το αν ζήτησαν οι ίδιοι από τους υπαλλήλους να κατεβάσουν τα ρολά ή το έκαναν οι ιδιοκτήτες για να τους καθυστερήσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

   

Οι αστυνομικό μόλις έφτασαν στο σημείο, άρχισαν να απομακρύνουν τους περαστικούς και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους ληστές που βρίσκονταν πίσω από τα κατεβασμένα ρολά του καταστήματος.

Μετά από διαπραγματεύσεις λίγων λεπτών τους διέταξαν να πέσουν στο πάτωμα, οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Δείτε βίντεο από την σύλληψη των ληστών:

 


Διαβάστε Ακόμα