Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Με καρέκλες γεμίζουν οι στάσεις του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Με καρέκλες γεμίζουν οι στάσεις του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ)

Σε άθλια κατάσταση εξακολουθούν να βρίσκονται  στάσεις του ΟΑΣΘ σε ολόκληρο σχεδόν το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Εδώ και μήνες όλο και περισσότερες στάσεις έχουν σοβαρές φθορές, με τους επιβάτες να εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται ακόμα κι όταν περιμένουν το λεωφορείο.

Σε όλο και περισσότερες στάσεις στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα λείπουν τα παγκάκια και… σε πολλές περιπτώσεις και τα στέγαστρα. Έτσι λοιπόν, κάποιοι  πολίτες προχωρούν στις δικές τους ”λύσεις ανάγκης” τοποθετώντας καρέκλες είτε ξύλινες, είτε πλαστικές για να κάθονται οι επιβάτες όσο περιμένουν να επιβιβαστούν σε κάποιο λεωφορείο.

Η εικόνα προκαλεί ποικίλα συναισθήματα, με πολλούς χρήστες των social media  να διακωμωδούν την κατάσταση κι άλλους να επικρίνουν την πολιτεία για την άσχημη εικόνα στην οποία έχει περιέλθει η Θεσσαλονίκη. Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες αυτές προβληματίζουν, παραπέμποντας σε  υποανάπτυκτες χώρες.

Δείτε μερικές μόνο  από τις στάσεις του ΟΑΣΘ που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, όπως καταγράφηκαν από χρήστες των social media.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα