Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Καθαρισμός graffiti σε έξι σημεία της πόλης

Θεσσαλονίκη: Καθαρισμός graffiti σε έξι σημεία της πόλης

- Advertisement -

Συντονισμένη δράση καθαρισμού των άναρχων graffiti οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 19:00, σε έξι διαφορετικά σημεία στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.

Ο Δήμος ενώνει τις δυνάμεις του με εθελοντές, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για μια πιο καθαρή Θεσσαλονίκη. «Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών ώστε να κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα μιας πιο όμορφης, καθαρής, φιλικής και ανθρώπινης πόλης. Είναι η ώρα να αγαπήσουμε περισσότερο το δεύτερο σπίτι μας, τη γειτονιά μας. Να απαντήσουμε με πράξεις, πως ο δημόσιος χώρος είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και προστατεύεται από μια μεγάλη συμμαχία ευθύνης» σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε αυτά τα σημεία:

Στην Α’ Δημοτική Κοινότητα στο Πάρκο του Εργάτη, το οποίο περικλείεται από τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Αριστοτέλους και Ολύμπου.

Στη Β’ Δημοτική Κοινότητα στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Στη Γ’ Δημοτική Κοινότητα στην Πλατεία Τερψιθέας που περικλείεται από τις οδούς Πηλέως, Ησιόδου και Δωρίδος

Στην Δ’ Δημοτική Κοινότητα στο Πάρκο Νίκου Παπάζογλου (Αγίου Θεράποντα).

Στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα στην Πλατεία Μηνά Πατρικίου που περικλείεται από τις οδούς Κρήτης, Χρ. Χριστοβασίλη και Λάμπρου Πορφύρα.

Στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας στην Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Σπυρίδωνα, Σερρών, Τζουμαγιάς και Χαρ. Τρικούπη.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα