Αρχική seleo Θέμα Θεσσαλονίκη: Θραύση κάνουν οι... λαμπάδες αντισηπτικό (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Θραύση κάνουν οι… λαμπάδες αντισηπτικό (ΦΩΤΟ)

Η πανδημία, το εμβόλιο της Pfizer και το αντισηπτικό αποτυπώνονται πάνω σε χειροποίητες λαμπάδες οι οποίες είναι περιζήτητες από τους καταναλωτές.

«Σπάει τα ταμεία» φέτος η λαμπάδα με θέμα την πανδημία. Οι λαμπάδες αντισηπτικό κάνουν θραύση στις πωλήσεις, με την αντίστοιχη του εμβολίου να την συναγωνίζεται μέχρι σήμερα στις προτιμήσεις του κόσμου.

Στις λαμπάδες για όλα τα γούστα, με θέμα την πανδημία, ξεχωρίζει και αυτή που έχει θέμα της την μικροβιολογική από τα εργαστηριακά μικροσκόπια εικόνα του κορονοϊού.

Οι λαμπάδες με θέμα την πανδημία παρασκευάζονται σε βιοτεχνία των αδελφών Γεράκη, στη Θεσσαλονίκη. Διατίθενται σε όλη την Ελλάδα με ηλεκτρονική παραγγελία, ενώ παραγγελίες έχουν γίνει και από χώρες του εξωτερικού όπως Αυστραλία, Καναδά και Κύπρο.

Η εταιρεία λειτουργεί από το 1990 και ο Αλέξης Γεράκης είναι η δεύτερη γενιά που μαζί με τα αδέρφια του, Τάσο και Άρη, εργάζονται αυτές τις ημέρες ακατάπαυστα για να ολοκληρώσουν και να στείλουν τις παραγγελίες καθώς εκτός από τη λιανική πωλούν και χονδρική σε άλλες πόλεις και κυρίως στην Αθήνα που είναι το 80% των πελατών τους. Οι λαμπάδες είναι όλες χειροποίητες και κοστίζουν από 10-15 ευρώ, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό athina984.

Πάντως, στην Αθήνα έχουν κάνει όπως και κάθε χρόνο ήδη την εμφάνιση τους λαμπάδες για όλα τα γούστα .
Οι τιμές στις λαμπάδες ποικίλουν ανάλογα με την διακόσμηση τους και το είδος λαμπάδας. Τα απλά κεριά ξεκινούν από 50 λεπτά, οι λιτές λαμπάδες κυμαίνονται από 3-5 ευρώ και από εκεί και πέρα ανάλογα με την θεματολογία και τα πρόσθετα της δημιουργικής διακόσμησης μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 38 ευρώ. Η φαντασία των δημιουργών για φέτος ξεπερνά τα όρια.

Λαμπάδες με θερμόμετρα, μπαλαρίνες όλων των ειδών, κούκλες και ήρωες κόμικς και καρτούν, με ηλεκτρονικά. ρολόγια τύπου “smart watch” για τους απαιτητικούς της μεγάλης ηλικίας είναι αυτές που ξεχωρίζουν αυτό το Πάσχα. Ακόμη και για τους λάτρες του καραγκιόζη υπάρχει λαμπάδα που συνοδεύεται με φιγούρα του αγαπημένου ήρωα. Ξεχωρίζουν επίσης λαμπάδες με μαριονέτες και φιγούρες μάπετ σόου.

Στις προτιμήσεις των καταναλωτών περιλαμβάνονται για άλλη μια χρονιά οι λαμπάδες με ήχο και φως τύπου “led” που ξεχωρίζουν στην Ανάσταση. Οι τιμές τους φτάνουν μέχρι και τα 30 ευρώ μιας και αποτελούν κάτι ξεχωριστό . Πρόκειται για χειροποίητες λαμπάδες φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία από τους κατασκευαστές μιας και το φως αναδύεται από ειδικά σημεία όταν ανάψει η λαμπάδα. Πρωτότυπες είναι επίσης και οι λαμπάδες που αναδύουν άρωμα λεβάντας και Πασχαλιάς (αρωματικές). Οι τιμές τους κυμαίνονται από 12-17 ευρώ ανάλογα το θέμα.

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές των λαμπάδων κινούνται στα περσινά επίπεδα.

- Advertisement -

Must Read