Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Διακινητές αλλοδαπών περνούσαν τα φανάρια με κόκκινο και συγκρούστηκαν πάνω σε...

Θεσσαλονίκη: Διακινητές αλλοδαπών περνούσαν τα φανάρια με κόκκινο και συγκρούστηκαν πάνω σε μεταλλική πόρτα

 

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης,κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02-08-2022), εντόπισαν στην περιοχή του Πανοράματος, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 18χρονο αλλοδαπό και συνοδηγό 19χρονο ομοεθνή του, οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάθμευσης που τους έγινε και ανέπτυξαν ταχύτητα παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

 

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς, μετά από πρόσκρουση σε μεταλλική πόρτα εργοταξίου, ενώ οι δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλαν.

 

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά έξι (6) ατόμων, τρεις εκ των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών, στερούμενοι άπαντες ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα