Αρχική seleo Θέμα Θεσσαλονίκη: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Παραλήρημα για… τρίχες και ραγάδες – Οργή στα social...

Θεσσαλονίκη: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Παραλήρημα για… τρίχες και ραγάδες – Οργή στα social (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media, ένα βίντεο που δημοσίευσε η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου, στο οποίο αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, φροντίζοντας να μας ενημερώσει για… το πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους», αναφέρει στο βίντεο που ανήρτησε και συμπλήρωσε, «δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Είναι άσχημο».

Για τους άνδρες, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, είπε ότι, «βλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».

Δείτε το βίντεο:

Κύμα αντιδράσεων από τους χρήστες των social media.

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-