Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Αντιδράσεις ιδιοκτητών cafe-bar στην Αριστοτέλους για τη διακοπή ρεύματος στους εξωτερικούς...

Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις ιδιοκτητών cafe-bar στην Αριστοτέλους για τη διακοπή ρεύματος στους εξωτερικούς χώρους (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωπα με τη διακοπή ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται τα καταστήματα εστίασης στο πέταλο της πλατείας Αριστοτέλους,

ύστερα από καταγγελίες ομάδας πολιτών για παράνομη σύνδεση και χρήση ηλεκτρικού ρεύματος στους εξωτερικούς τους χώρους, δηλαδή εκτός της οικοδομικής γραμμής και για καλώδια επικίνδυνα για την ασφάλεια των περαστικών που αλλοιώνουν τον ιστορικό χαρακτήρα των κτηρίων.

Για άνιση μεταχείριση που θα τους οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή, τώρα που χρειάζονται περισσότερο τους εξωτερικούς χώρους για να δουλέψουν, κάνουν λόγο οι καταστηματάρχες εστίασης, στο νότιο πέταλο της Αριστοτέλους και σε κάποια καταστήματα στην οδό Καρόλου Ντηλ.

Οι καταστηματάρχες, μάλιστα ζητούν από τον ΔΕΔΗΕ, να προχωρήσει στην υπογειοποίηση  ων βασικών καλωδίων ηλεκτροδότησης των κτηρίων που χρόνια τώρα κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των πολιτών.

Ήδη, πάντως, κάποιοι επιχειρηματίες στον άξονα της Αριστοτέλους προχώρησαν σε άλλες λύσεις φωτισμού, με επαναφορτιζόμενα φωτιστικά και επιπλέον θερμάστρες υγραερίου.

Πηγή: ΕΡΤ3

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα