Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕΟΦ: Ανακοίνωση για επικίνδυνο σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία που διακινείται στην...

ΕΟΦ: Ανακοίνωση για επικίνδυνο σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία που διακινείται στην αγορά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων () αναφορικά με την κυκλοφορία στο διαδίκτυο επικίνδυνου για την υγεία σκευάσματος για την στυτική δυσλειτουργία εξέδωσε ο ΕΟΦ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΕΟΦ μετά από ενημέρωση από τις Γερμανικές αρχές προειδοποιεί τους καταναλωτές, να μην αγοράζουν και να μην χρησιμοποιούν το φάρμακο BULLS EPIMEDYUMLU GINSENGLI. Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο προωθείται με την μορφή τρόφιμου (μαρμελάδα ή πάστα) για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, ενώ δεν αποκλείεται η διάθεσή του και στην Ελλάδα μέσω του διαδικτύου. Όπως προέκυψε από τους εργαστηριακούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, το παραπάνω προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στην επισήμανσή του, με αποτέλεσμα σε περίπτωση χρήσης του να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση και σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν ενημερώνοντας άμεσα τον ΕΟΦ. Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα

Stoiximan Superleague: Προγνωστικά (29/09/24)