Αρχική seleo Θέμα Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται (Βίντεο)

Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται (Βίντεο)

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, από την Παρασκευή και από τα νησιά του Ιουνίου και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα αρχίσει να μας επηρεάζει το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Από αργά το απόγευμα της Παρασκευής βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στις πιο κεντροβόρειες περιοχές του Ιονίου, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι και αργά τη νύχτα κάποιες τοπικές βροχές να επηρεάσουν και παράκτιες περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας. Στην υπόλοιπη χώρα και η Παρασκευή θα κυλήσει με ομίχλες το πρωί, λιακάδα κατά τη διάρκεια της ημέρας και έναν δυτικό άνεμο στα 4 – 5 μποφόρ.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη τη δυτική Ελλάδα με τις περισσότερες μπόρες και καταιγίδες να εκδηλώνονται στην περιοχή του Ιονίου ενώ θα επηρεαστούν και τα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι συγκρίσιμες με την κακοκαιρία «Μπάλλος». Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, χρειάζεται προσοχή, διότι στις περιοχές που έχει ήδη πέσει πολύ νερό τις τελευταίες ημέρες οι όποιες βροχές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα γιατί το έδαφος είναι κορεσμένο.

- Advertisement -

Must Read