Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑπεργούν οι πωλητές λαϊκών αγορών – Δωρεάν προϊόντα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Απεργούν οι πωλητές λαϊκών αγορών – Δωρεάν προϊόντα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Απεργούν την Τετάρτη 7 Απριλίου οι πωλητές λαϊκών αγορών. Δείτε την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης “Η Πρόοδος”, το Σωματείο Παραγωγών Επαγγελματιών Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης “Η Ομόνοια” και το Σωματείο Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης εκτός πόλεως “Μακεδονία”:

“Όπως ήδη όλοι γνωρίζετε οι συνδικαλιστικοί φορείς των πωλητών λαϊκών αγορών σε ολόκληρη την Ελλάδα αποφασίσαμε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 να απέχουμε από την εργασία μας στις λαϊκές αγορές όλης της χώρας σε ένδειξη καθολικής διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη πρόταση νόμου για τις λαϊκές αγορές που προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης, Νομοσχέδιο που αν ψηφιστεί θα οδηγήσει άμεσα σε μαρασμό το επάγγελμα μας.

Για να δείξουμε περίτρανα την αντίδραση μας και την αποφασιστικότητα μας να παλέψουμε για τις δουλειές μας σας καλούμε ΟΛΟΥΣ μηδενός εξαιρουμένου την Τετάρτη 7/4 /2021 να απέχετε από την εργασία σας.

Στη λαϊκή αγορά της Τούμπας την ημέρα της απεργίας ώρα 07.00 το πρωί θα στηθούν οι πάγκοι των πωλητών (παραγωγών – επαγγελματιών), κενοί από προϊόντα, θα τοποθετηθούν μαύρες σημαίες, θα διανεμηθούν δωρεάν προϊόντα στους καταναλωτές και θα πραγματοποιηθεί καθιστική διαμαρτυρία σε ένδειξη αντίδρασης για την πρόταση νόμου που βάζει ταφόπλακα στον κλάδο μας.

Όσοι συνάδερφοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να φέρουν προϊόντα προς δωρεάν διάθεση στους καταναλωτές. Είναι απολύτως αναγκαία η συμπαράσταση ΟΛΩΝ σας στο δίκαιο αγώνα επιβίωσης του επαγγέλματος μας, οφείλουμε ΟΛΟΙ μαζί σαν μια γροθιά να δείξουμε την ενότητα και την αποφασιστικότητα μας. ΟΛΟΙ μαζί επιβιώσαμε από την πανδημία ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε ξανά.

Όλες οι υπόλοιπες λαϊκές αγορές θα παραμείνουν κλειστές χωρίς παρουσία πωλητών (παραγωγών – επαγγελματιών).

Ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης

Ο πρόεδρος του σωματείο μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης « Μακεδονία» Γιώργος Χρυσαφίδης

Ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Γιώργος Λαβιδάς”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα