Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΦούχτελ στο Seleo.gr: «Η προσπάθεια της Ελλάδας απέδωσε».

Φούχτελ στο Seleo.gr: «Η προσπάθεια της Ελλάδας απέδωσε».

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο Seleo.gr έδωσε ο Χανς – Γιόαχιμ Φούχτελ, ο Γερμανός πολιτικός που για έξι χρόνια, ως εντεταλμένος της Μέρκελ στην Ελληνογερμανική Συνέλευση θεωρήθηκε το «μάτι» της Καγκελαρίου στην χώρα μας, τα δύσκολα χρόνια του μνημονίου.

Σχεδόν 4 χρόνια μετά την τελευταία του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο, ο υφυπουργός Γεωργίας της Γερμανίας μιλάει για την σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, τους φίλους που έκανε στη χώρα μας, την ελληνική φιλοξενία, τις φιλικές αλλά και τις αρνητικές αντιδράσεις στο πρόσωπο του, καθώς και για τα μέρη που του έκαναν εντύπωση. «Έχω επισκεφθεί την χώρα σας 32 φορές ως αξιωματούχος, πιθανόν περισσότερες από κάθε άλλον αλλοδαπό πολιτικό» λέει ενθουσιασμένος στην δημοσιογράφο Θεοδώρα Απότα και θυμάται το «Φούχτελος», το παρατσούκλι που του είχαν αποδώσει οι συνάδελφοί του στη Γερμανία.

Επαινεί τους Έλληνες για τις προσπάθειες τους και εκτιμά ότι «είναι σημαντικό ότι η Ελλάδα έχει δημιουργήσει πλέον το πολιτικό πλαίσιο για να είναι δυναμικά παρούσα στις αγορές».

Διαβάστε αύριο το πρωί ολόκληρη την συνέντευξή του στο Seleo.gr.

 

Φωτογραφία: Ververidis Vasilis/Motionteam Photo press agency

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα