Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΣχέσεις εν μέσω lockdown: Πώς συναντιούνται τα ζευγάρια;

Σχέσεις εν μέσω lockdown: Πώς συναντιούνται τα ζευγάρια;

Το δεύτερο lockdown δοκιμάζει την εναπομείνασα αντοχή και την ευρηματικότητα των ζευγαριών που δεν συγκατοικούν ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας το διάστημα 21.00-05.00 έβαλε τους εξαιρετικά ερωτευμένους να «στύψουν» το μυαλό τους για να πετύχουν τον τέλειο συνδυασμό των ημερών μας: έρωτα χωρίς …300άρι.

Κείμενο: Θεοδώρα Απότα

Οι δηλώσεις του κ. Σταμπουλίδη περί επικοινωνίας των ζευγαριών μέσω Skype φαίνεται ότι δεν «έπεισαν» σχεδόν κανέναν. Τι δικαιολογίες χρησιμοποιούν, όμως, τα ζευγάρια για να βρίσκονται εν μέσω lockdown; Αναγνώστες αποκάλυψαν στο Seleo πώς χρησιμοποιούν τη δυνατότητα αποστολής SMS στο 13033 για τις ερωτικές τους συναντήσεις.

Κωδικός «6»

Αρκετά ζευγάρια το ‘χουν ρίξει στο τρέξιμο, κυρίως εκείνοι που μένουν σε σχετικά κοντινή απόσταση. Φορούν τα αθλητικά τους και πηγαίνουν για γρήγορο τρέξιμο ή χαλαρό περπάτημα απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Οι πιο τολμηροί δε, «αξιοποιούν» τα απόμερα σημεία που διαθέτουν ορισμένα πάρκα, εκμεταλλευόμενοι την ελάχιστη έως μηδαμινή κίνηση.

Κωδικός «4»

«Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη»: Η αλήθεια είναι ότι το «4άρι» παίζει πολύ για την κάλυψη μη προφανών αναγκών. Πολλοί επικαλούνται κίνηση για παροχή βοήθειας και πηγαίνουν στο σπίτι του συντρόφου τους. «Πηγαίνω για κανένα τρίωρο και φεύγω με την ψυχή στο στόμα, γιατί δεν ξέρω πόση ώρα έχει ισχύ το κάθε SMS» ανέφερε αναγνώστης. «Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έχω πάντα μία σακούλα από σούπερ μάρκετ, δήθεν ότι μεταφέρω τρόφιμα σε γνωστό μου. Είμαι αγχωμένος σε όλη τη διαδρομή, κοιτάζω συνέχεια τους καθρέφτες» δήλωσε επί του ίδιου θέματος άλλος αναγνώστης του Seleo. Ωστόσο, δεν έχουν όλη την πολυτέλεια να επισκεφθούν το σπίτι του συντρόφου τους και «τη βγάζουν» στις πυλωτές των πολυκατοικιών ή στα αυτοκίνητα. Ορισμένοι, μάλιστα, έχουν διαμορφώσει και χρησιμοποιούν ως «ερωτικές φωλιές» υπόγεια και αποθήκες. «Πέταξα ό,τι άχρηστο υπήρχε, δανείστηκα ένα καναπέ, και πλέον περνάμε τον χρόνο μας εκεί, ποιος να το περίμενε…» είπε αναγνώστης.

Κωδικός «2»

«Μένει κοντά σε σούπερ μάρκετ, ωστόσο σε διαφορετικό δήμο από τον οποίο ανήκει το σπίτι μου. Τσεκάρω προϊόντα που δεν διαθέτει σούπερ μάρκετ της περιοχής μου, στέλνω «2», πηγαίνω, αγοράζω 2-3 σε χρόνο dt και πάω για ένα μισάωρο από το σπίτι της» ανέφερε αναγνώστης στο Seleo που μάλλον αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση.

Κωδικός & βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζόμενου

Υπάρχουν και αυτοί που έχουν δημιουργήσει ένα «κοκτέιλ» δικαιολογιών εάν ελεγχθούν από τις αρχές. Στέλνουν «4άρι» κατά τις 19:30, «κλειδώνονται» στο σπίτι του συντρόφου τους και το επόμενο πρωί φεύγουν με την ισχύ του εντύπου της εργασίας τους. «Αν με ρωτήσουν οι αστυνομικοί τί ακριβώς συνέβη, θα πω ότι πήγα να βοηθήσω, μετά δεν μπορούσα να φύγω λόγω της απαγόρευσης και … ‘να μαι, πάω στη δουλειά τώρα!».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα