Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟ,τι ThessΟ,τι Thess: Πήγαμε για μπάλα με τον Πέτρο Ιακωβίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο,τι Thess: Πήγαμε για μπάλα με τον Πέτρο Ιακωβίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πέτρος Ιακωβίδης φόρεσε τα αθλητικά του και μαζί με το Ο,τι Thess πάει σε γήπεδο, φέρνοντας μνήμες από τα χρόνια που έπαιζε μπάλα σε ομάδα.


Μαζί με την διαδικτυακή εκπομπή «Ο,τι Thess» ο Πέτρος Ιακωβίδης πήγε σε γήπεδο 5×5 και μίλησε για την δεύτερη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και την επαγγελματική πρόταση που είχε να παίξει στην ομάδα της Καβάλας. «Ξεκίνησα στην Καβάλα. Είχα μια πρόταση να ανέβω στην μεγάλη ομάδα, με επαγγελματικό συμβόλαιο πλέον και έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δυο. Τραγουδούσα από τα 13. Όταν έγινε η πρόταση δηλαδή τραγουδούσα ήδη 7-8 χρόνια και το είχα ζήσει αυτό το πράγμα και δεν μπορούσα να το αφήσω για κανένα λόγο. Έχω δυο αγάπες, αλλά πάντα η μια είναι μεγαλύτερη από την άλλη» αναφέρει ο Πέτρος Ιακωβίδης τονίζοντας πως «το επάγγελμα που κάνω τώρα, είναι το όνειρο που είχα από μικρός».

Ο πατέρας του Πέτρου Ιακωβίδη ήταν ποδοσφαιριστής και έπαιξε σε πολλές ομάδες. Ενώ, αργότερα έγινε και διαιτητής, πράγμα που επηρέασε τον τραγουδιστή. «Από εκεί πήρα το μικρόβιο, όλη την ημέρα στο σπίτι είχαμε ποδόσφαιρο. Μου μιλούσε ο πατέρας μου, σίγουρα με επηρέασε. Πρόλαβα μικρός να τον δω στο γήπεδο, αλλά ως διαιτητή. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά καταλαβαίνεις ότι για τους διαιτητές είναι λίγο κακό, γιατί αυτοί τα ακούνε όλα και εγώ παρεξηγιόμουν που άκουγα να φωνάζουν τον πατέρα μου. Τώρα ήταν καλός, ήταν κακός, δεν το γνωρίζω… μικρός ήμουνα».

 Ο ίδιος, απαντάει και στις φήμες που το ήθελαν να έχει μαλώσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Αυτά τα πράγματα είναι ψέματα. Τα έχω διαβάσει αλλά δεν ασχολούμαι. Δηλαδή αν βγάλει τώρα σε τρεις μήνες, ένα δικό μου τραγούδι ο Κωνσταντίνος, τι θα λένε; Ότι τα ξαναβρήκαμε;» αναφέρει και εξηγεί πως πολλοί νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν την συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο και για αυτό να είπαν πως μάλωσαν. «Εγώ είχα μια πρόταση από τον Κώστα Μπερτάκη να ανέβω στη Θεσσαλονίκη με τον Κουρκούλη, θεώρησα ότι ήθελα να κάνω αυτό, γιατί ήμουν με τον Κωνσταντίνο τέσσερις σεζόν, και έκανα αυτό. Προφανώς, λένε για να έφυγε, ενώ ήταν να είναι εδώ, μαλώσανε. Δηλαδή, σκέψου είπαν ότι μαλώσαμε λίγο μετά που του έδωσα τα «Ξημερώματα», αν είχαμε μαλώσει θα καθόμασταν να γράφουμε τραγούδια; ».

 Όσο για το «Ξημερώματα» που έγραψε αυτός, απονέμει «ευθύνες» και στον Κωνσταντίνο Αργυρό για την μεγάλη επιτυχία που είχε. «Όταν έγραψα το «Ξημερώματα», εγώ είχα βγάλει το «Αποτυπώματα». Ένιωθα πόσο μεγάλη επιτυχία θα γίνει, αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, δεν είναι μόνο το τραγούδι, είναι και ο καλλιτέχνης. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτή την στιγμή, αυτό που του αξίζει, γιατί και αυτός παλεύει πάρα πολλά χρόνια. Είχε την φόρα του, πήρε ένα ωραίο τραγούδι που θεωρείται «σουξέ» στα σημερινά δεδομένα και το έκανε αυτός αυτό το τραγούδι».

 Ενώ, αποκαλύπτει πως το τραγούδι του «Ορκίσου», το είδε στον ύπνο του. «Το «Ορκίσου» μπήκε τελευταία στιγμή στον δίσκο και είναι πολύ αγαπημένο μου. Είναι ένα τραγούδι, που ξύπνησα στον ύπνο μου, το είδα σαν όνειρο. Ήταν μια εικόνα περίεργη και ξύπνησα και το έγραψα σε 5 λεπτά. Όλο αυτό έχει ένα πλακατζίδικο στοιχείο μέσα. Πριν κοιμηθώ, έβλεπα μια σειρά παλιά και ήταν ένα ζευγάρι που ήταν αγκαλιά και είχε ξαπλώσει στον ώμο του (η γυναίκα) και λέει «ορκίσου πως θα μ’ αγαπάς». Και της έλεγε «μην αγχώνεσαι, εγώ εδώ είμαι». Κοιμάμαι και μου έχουν μείνει αυτές οι λέξεις. Για αυτό και λέει «αποκομίσου στην αγκαλιά μου, νιώσε για λίγη δικιά μου». Μου έμεινε το «ορκίσου» και έτσι ξύπνησα και έγραψα αυτό το τραγούδι».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα