Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜαραντόνα: Ο γνωστός «καμαρινάκιας» της Θεσσαλονίκης που όλοι οι τραγουδιστές λατρεύουν (ΦΩΤΟ)

Μαραντόνα: Ο γνωστός «καμαρινάκιας» της Θεσσαλονίκης που όλοι οι τραγουδιστές λατρεύουν (ΦΩΤΟ)

Ο άνθρωπος που ακούει στο όνομα «Μαραντόνα» υπάρχει πάντα στα παρασκήνια των νυχτερινών μαγαζιών της Θεσσαλονίκης και ρυθμίζει την είσοδο στα καμαρίνια πολλών καλλιτεχνών.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Βέρτης, ο Σάκης Ρουβάς και η Δέσποινα Βανδή είναι λίγα από τα ονόματα που του έχουν τεράστια αδυναμία.

Σίγουρα οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς τον έχετε δει κάποια βραδιά στα μπουζούκια ή τον έχετε πετύχει μέσα στην πόλη. Ο Μαραντόνα, εδώ και 25 χρόνια είναι στο χωρό την νύχτας και έχει αποκτήσει και ο ίδιος τον δικό του φανατικό κοινό, με μέλη τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες. Λίγοι ξέρουν το πραγματικό του όνομα, καθώς στην «πιάτσα» όλοι τον ξέρουν με το παρατσούκλι «Μαραντόνα». Όλοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες του δείχνουν μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη. Οι περισσότεροι τραγουδιστές πάντα όταν έρχονται για εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο που ζητάνε είναι τον Μαραντόνα στα καμαρίνια!

maradona 10

O ίδιος γνωρίζει τους περισσότερους τραγουδιστές, σαν την παλάμη του, αφού είναι ο τελευταίος που βλέπουν πριν βγουν στην πίστα και ο πρώτος όταν κατέβουν. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Αντώνη Ρέμο και δεν το κρύβε. Έχουν αναπτύξει μια σχέση φιλίας από τα πρώτα χρόνια του Αντώνη Ρέμου που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη.

maradona 02

Ο Γιάννης Πάριος τον έχει χαρακτηρίσει ως τον «πιο τίμιο απατεώνα» και αυτό γιατί άρχισε να ασχολείται με την νύχτα, δίνοντας στους τραγουδιστές κάποια εμπορεύματα. Η Άννα Βίσση σε έκρηξη χιούμορ και «αγανάκτησης» του είπε: «Αν είναι δυνατόν, ο κόσμος σ’ αγαπάει πιο πολύ από εμένα».

maradona 08.Δεν είναι λίγες οι φορές που διαπληκτίζεται με τον κόσμο που θέλει να δει τους καλλιτέχνες στα καμαρίνια. Ο ίδιος, κάνοντας απλά σωστά την δουλειά τους ενημερώνει πως δεν θα μπορέσουν να περάσουν στο καμαρίνι, όταν έχει αυτή την εντολή. Πολλοί το παίρνουν προσωπικά και τα βάζουν μαζί του, αλλά ο ίδιος ξέρει πολύ καλά πια να το διαχειρίζεται.

maradona 09

maradona 04

maradona 05

maradona 07

maradona 06

Στη παρακάτω φωτογραφία ο Μαραντόνα με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αξά στις αρχές του 2000.

maradona 11

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα