Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Στα «κάγκελα» οι κομμωτές για τα νέα μέτρα - «Εξωθούν τον...

Θεσσαλονίκη: Στα «κάγκελα» οι κομμωτές για τα νέα μέτρα – «Εξωθούν τον κόσμο στο παράνομο κούρεμα κατ’ οίκον»

Σε απόγνωση και εκνευρισμό βρίσκονται οι κομμωτές της Θεσσαλονίκης μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας όσον αφορά την επιβολή πρόσθετων μέτρων στους ανεμβολίαστους πολίτες οι οποίοι από το προσεχές Σάββατο θα πρέπει να επιδεικνύουν PCR ή rapid test για την είσοδό τους, μεταξύ άλλων, και στα κομμωτήρια.

Ρεπορτάζ: Θεοδώρα Απότα

«Αυτό το μέτρο θα μας κλείσει τα κομμωτήρια» δηλώνει στο seleo.gr o πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρείων Θεσσαλονίκης, Παύλος Κολοβός, προσθέτοντας ότι «δεν θα έρχεται κόσμος».

Εξηγεί ότι, ούτως ή άλλως, τα σεσουάρ στα κομμωτήρια παραμένουν στις …θέσεις τους λόγω της μειωμένης πελατείας μετά τα lockdown, δεδομένου ότι οι πελάτισσες εν μέσω καραντίνας αγόρασαν, όπως αναφέρει, συσκευές ισιώματος και «βολεύτηκαν» με αυτές, παρά το γεγονός ότι τα κομμωτήρια λειτουργούν κανονικά. Το ίδιο συνέβη και με τις βαφές μαλλιών, με αποτέλεσμα τα κομμωτήρια τώρα να δουλεύουν κατά βάση με κουρέματα.

«Η κατάσταση είναι τραγική, μας έχουν διαλύσει. Μας πήραν τον κόσμο με τα lockdown και τώρα εξωθούν τους πελάτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί στο παράνομο κούρεμα κατ’ οίκον, κάτι που θεωρώ υγειονομική βόμβα» σημειώνει ο κ. Κολοβός που προβλέπει ότι τα τηλέφωνα θα πάρουν «φωτιά», σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το κόστος του rapid test.

Τέλος, χαρακτηρίζει το μέτρο «άδικο, από τη στιγμή που δεν επιβάλλεται το ίδιο π.χ. στα σούπερ μάρκετ και με δεδομένο ότι οι πελάτες τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα εντός των κομμωτηρίων».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα