Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕποχές προ πανδημίας θυμίζει η κίνηση στα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης

Εποχές προ πανδημίας θυμίζει η κίνηση στα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης καθώς από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα φαίνεται να αγγίζει τα επίπεδα του 2019.

«Έχουν επιστρέψει, αν όχι όλοι, αρκετοί από όσους γυμνάζονταν προ κορωνοϊού» τονίζει στο Seleo.gr o Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, προσθέτοντας ότι υπάρχει ικανοποίηση στον κλάδο και συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ρεπορτάζ: Θεοδώρα Απότα

«Οι Θεσσαλονικείς θέτουν την υγεία τους σε προτεραιότητα» υπογραμμίζει ο κ. Αλεξιάδης ερωτηθείς εάν ο κόσμος παρατάει το γυμναστήριο σε μια προσπάθεια να ανταπεξέλθει στους υψηλούς λογαριασμούς.

Μεγάλο πλήγμα για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων στην πόλη αποτελούν εκείνοι που δραστηριοποιούνται παράνομα στον κλάδο, είτε μέσω χώρων που δεν διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες, είτε δημιουργώντας γκρουπ με σκοπό την εκγύμναση ατόμων έναντι χρηματικών ποσών σε πάρκα και ανοιχτά γήπεδα. «Είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, έχουμε απώλειες εξαιτίας των παράνομων δραστηριοτήτων» αναφέρει ο κ. Αλεξιάδης σημειώνοντας ότι πραγματοποιούνται ελάχιστοι έλεγχοι. Τονίζει την ανάγκη παρέμβασης του κρατικού μηχανισμού καθώς ειδικά εν μέσω των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν για τον κορωνοϊό το εν λόγω φαινόμενο αυξήθηκε στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Όσον αφορά το επόμενο διάστημα, «το τοπίο είναι θολό για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών άσκησης» καθώς το ενεργειακό κόστος είναι διπλάσιο και τα ενοίκια υψηλά για χώρους μεγάλης έκτασης. «Ας μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι εποχική, έχουμε αρκετό κόσμο εννέα μήνες το χρόνο στην καλύτερη περίπτωση» προσθέτει ο κ. Αλεξιάδης.

Τέλος, τονίζει ότι τα ενεργά μέλη του Συλλόγου συνεχώς αυξάνονται το τελευταίο διάστημα με στόχο την αρμονική συνεργασία και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης και των περιχώρων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα