Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓ. Οικονόμου σε ερώτηση του seleo: Απολύτως κατανοητή η αγωνία των κατοίκων...

Γ. Οικονόμου σε ερώτηση του seleo: Απολύτως κατανοητή η αγωνία των κατοίκων ακριτικών περιοχών για το χειμώνα

«Απολύτως κατανοητή» χαρακτήρισε την αγωνία των κατοίκων ακριτικών περιοχών για το χειμώνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση του seleo.gr και της Θεοδώρας Απότα για το εάν η κυβέρνηση προτίθεται να στηρίξει τους κατοίκους περιοχών με βαρύ χειμώνα παρατεταμένης διάρκειας, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι «είναι απολύτως κατανοητή η αγωνία των ανθρώπων στις περιοχές της χώρας μας όπου οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλότερες».

«Η κυβέρνηση», σημείωσε, «δεν προτίθεται απλώς, ήδη στηρίζει περισσότερο τους κατοίκους αυτών των περιοχών με τη λογική και με τη φιλοσοφία με την οποία είναι διαρθρωμένο το επίδομα θέρμανσης, που φέτος είναι σε μεγαλύτερο βαθμό και περίμετρο». «Σε περιοχές που παρατηρούνται χαμηλότερες θερμοκρασίες, υπάρχει σημαντικότερη ενίσχυση», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

«Σε ό,τι αφορά καυσόξυλα και πέλλετ, βρίσκεται σε επεξεργασία από το Υπ. Ανάπτυξης η διαδικασία επιβολής κάποιου είδους πλαφόν ώστε να συγκρατήσουμε την άνοδο των τιμών», ανέφερε ενώ πρόσθεσε ότι για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας «βρίσκεται σε εξέλιξη οριζόντια στήριξη προς τα νοικοκυριά».

Ολόκληρη η ενημέρωση – Το σχετικό απόσπασμα από το 36:24

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα