Κερδίστε δωρεάν διαμονή με πρωινό στο Πόζαρ της Αριδαίας!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του seleo.gr και κερδίστε δωρεάν διαμονή για δύο άτομα στο Λουτράκι (Πόζαρ) της Αριδαίας.

 

Κάντε Like στη σελίδα του seleo.gr στο Facebook και στη σχετική ανάρτηση και πάρτε μέρος στην κλήρωση με δώρο μία διανυκτέρευση για ένα τυχερό ζευγάρι με πρωινό και χρήση όλων των παροχών στο AGAPI Luxury Hotel. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 18.00 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του seleo.gr στο Facebook.

Το AGAPI Luxury Hotel συνδυάζει το σύγχρονο πρόσωπο του design με μια πιο κλασική προσέγγιση, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια, εκεί που φαίνεται η διαφορά. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό με τη δική του διαρύθμιση και διακόσμηση.

Το AGAPI Luxury Hotel είναι ένας σύγχρονος, ιδιαίτερος και πολυτελής χώρος δίπλα στα φημισμένα θερμά λουτρά του Λουτρακίου Αριδαίας (γνωστότερα ως Πόζαρ).

Στην “Μικρή Ελβετία” όπως χαρακτηρίζουν πολλοί την περιοχή, αφεθείτε στην ηρεμία και στις περιποιήσεις του νερού. Ξεκουραστείτε. Αναζωογονείστε τον εσωτερικό σας εαυτό στις πλούσιες ομορφιές που οι αρχαίοι θεοί έδωσαν απλόχερα στον τόπο. Νιώστε την φύση και την ένταση των χειμερινών σπορ. Αισθανθείτε την απαραίτητη πνευματική ανάταση των ιερών χώρων που βρίσκονται γύρω.

Εκεί που θα αντιληφθείτε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε.

Τα θερμά λουτρά Πόζαρ Λουτρακίου απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, κοντά Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37°C αναβλύζουν σε υψόμετρο 360 -390 μ.και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Επισκέπτες απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών - χαλαρωτικών) και τα πανέμορφα βουνά με τις σπηλιές.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του κυκλοφοριακού και του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες, γυναικολογικές και δερματικές παθήσεις, παθήσεις ήπατος, νεφρών, χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.