Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΘεσσαλονίκη: Ξεσήκωσε τον Λαγκαδά η Αναστασία (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Ξεσήκωσε τον Λαγκαδά η Αναστασία (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Μια ξεχωριστή βραδιά – γιορτή για την πόλη του Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 με την ταυτόχρονη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας και της συναυλίας με την μοναδική Αναστασία.
Επρόκειτο για μία ακόμα επιτυχημένη συνεργασία του Δήμου Λαγκαδά με τον Σύλλογο Επαγγελματιών του Δήμου Λαγκαδά, όπου από νωρίς το απόγευμα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης υποδέχθηκαν τον κόσμο με ξεχωριστές προσφορές και εκπτώσεις στα είδη τους, μένοντας ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα στον αύλειο χώρο του πρώην Επαρχείου Λαγκαδά πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τα παιδιά με ανιματέρ, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ και άλλα παιχνίδια.
Τον ρυθμό από νωρίς το απόγευμα έδωσαν 30 τυμπανιστές της μπάντας δρόμου Bloco da Grecia Fasarioso, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε στην κατάμεστη πλατεία του Λαγκαδά, όπου έκανε την εμφάνισή της φαινόμενο της νεανικής ελληνικής μουσικής σκηνής, η Αναστασία.
Πριν την έναρξη της συναυλίας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελισσάβετ Κοτσώνη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών του Δήμου Λαγκαδά κ. Χριστίνα Γκούντα επισήμαναν πόσο σημαντικό είναι να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους συνεργασίες με στόχο αφενός την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και αφετέρου τη μετατροπή του Λαγκαδά σε μια ζωντανή πόλη.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα