Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Γλυκερία και Αγάθωνας στο Love Casual Living

Γλυκερία και Αγάθωνας στο Love Casual LivingΗ Γλυκερία παρέα με τον Αγάθωνα αυτή τη φορά, συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι με τις περιοδείες του χειμώνα. Με αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό της αλλά και με

τραγούδια μέσα από ένα ευρύτερο φάσμα ρεπερτορίου, θα μας παρασύρει σ’ αυτό που λέγεται γνήσια διασκέδαση προσφέροντας ταυτόχρονα στιγμές μεγάλων συγκινήσεων.

Έχοντας αφήσει τη δική της σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Παρουσιάζει επιλογές γνωστών και αγαπημένων κομματιών, με την υπογραφή των σημαντικότερων δημιουργών. Τραγούδια φυλαγμένα στην καρδιά μας αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά σε μια μουσική συνάντηση ψυχής!

Από τη μουσική γειτονιά του αγαπημένου Βασίλη Τσιτσάνη και των Βαμβακάρη, Παπαιωάννου, Μπαγιαντέρα, Ζαμπέτα μέχρι τα σύγχρονα μονοπάτια των Νικολόπουλου, Κραουνάκη, Ζήκα κ.α. Ένα μελωδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα με υψηλή αισθητική.

Μαζί της, μία από τις σπουδαιότερες μορφές του σύγχρονου ρεμπέτικου τραγουδιού ο Αγάθωνας. Με γονείς πρόσφυγες, καταγόμενους από τη μικρά Ασία, μεγάλωσε σ’ ένα κοινωνικό περίγυρο έντονα διαποτισμένο από αμανέδες και ταξίμια, τα οποία αποτελούν αναφαίρετα στοιχεία της πρώτης περιόδου του ρεμπέτικου τραγουδιού των δεκαετιών ’30 και ’40. Αυτοδίδακτος και με οδηγό τα παραπάνω ακούσματα έμαθε να παίζει σχεδόν όλα τα έγχορδα, τα οποία χρησιμοποιούνται στη ρεμπέτικη μουσική, ενώ αφοσιώθηκε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο είδος, το οποίο υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Παράλληλα με τις ρεμπέτικες μελωδίες ο Αγάθωνας τραγουδά και δημοτικά τραγούδια καθώς τα δύο συγκεκριμένα είδη τα θεωρεί «αδέλφια». Μουσικές και ερμηνείες που δημιουργούν ατμόσφαιρες, προκαλούν συναισθήματα και φλερτάρουν με τη μνήμη, σε μία αυθεντική ανοιξιάτικη πρόταση ψυχαγωγίας, με κλασσικά πλέον ακούσματα.

Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο.

Σάββατο 4 Mαϊου, μετά την Ανάσταση.
Κυριακή 5 Mαϊου, Κυριακή του Πάσχα στις 22:00.

Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ, Φοιτητικό/Κάρτα ανεργίας: 7 Ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 365425 | 2310 441601