Ελληνίδα ηθοποιός έπαιζε στη χθεσινή πρεμιέρα της με ορθάνοιχτο από πάνω ως κάτω το φερμουάρ της (φωτό)

Ελληνίδα ηθοποιός έπαιζε στη χθεσινή πρεμιέρα της με ορθάνοιχτο από πάνω ως κάτω το φερμουάρ της (φωτό)

Πρεμιέρα και να πάνε όλα ρολόι δεν γίνεται. Ετσι και για το θεατρικό «Χτυποκάρδια στα Θρανία» και την

πρωταγωνίστρια Κατερίνα Γερονικολού, η οποία είχε ένα επίστευτο απρόοπτο. 

Ουσιαστικά, στην πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο ΗΒΗ έπαιξε με το φερμουάρ του φορέματός της ορθάνοιχτο. 

Για κάποιο λόγο (οι ηθοποιοί το απέδωσαν στη χθεσινή ημέρα που ήταν Τρίτη και 13) το φερμουάρ του φορέματος της... Λίζας Πετροβασίλη έσπασε και έτσι η Γερονικολού βρέθηκε με ανοιχτή πλάτη στη σκηνή και ένα ρούχο που αισθανόταν να της φεύγει, για περίπου 15 λεπτά. 

Η Κατερίνα Γερονικολού με το φόρεμα ανοιχτόΗ Κατερίνα Γερονικολού με το φόρεμα ανοιχτό

Η Κατερίνα Γερονικολού διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το ατύχημα και συνέχισε να παίζει τη  σκηνή με το ανοιχτό φόρεμα. Ο Νίκος Γαλανός προσπάθησε κάποια στιγμή να διορθώσει το πρόβλημα,  θεωρώντας ότι το φερμουάρ είχε απλά ανοίξει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Νϊκος Γαλανός ενώ προσπαθεί να κλείσει το χαλασμένο φερμουάρΟ Νϊκος Γαλανός ενώ προσπαθεί να κλείσει το χαλασμένο φερμουάρ

«Επιλέξαμε να κάνουμε πρεμιέρα Τρίτη και 13, υπήρχε μάλλον κι ένα μάτι από κάτω που δεν ήταν πολύ καλό και στη μέση της παράσταση άνοιξε όλο το φερμουάρ από το πάνω μέρος της πλάτης έως το κάτω μέρος της ράχης κι έπαιζα για 15 λεπτά με ανοιχτό φόρεμα πίσω. Το φόρεμα διχοτομήθηκε. Δεν τέλειωνε και η σκηνή να πάρω κουράγιο. Υπήρχε μια απελπισία, ελπίζω να μην φάνηκε. Ο Νίκος Γαλανός δεν είχε καταλάβει ότι χάλασε το φερμουάρ, νόμισε ότι άνοιξε», είπε στη συνέχεια στις τηλεοπτικές κάμερες η Κατερίνα Γερονικολού. 

Φωτογραφίες: NDP