Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Πέντε ξεχωριστές βραδιές ποιοτικού θεάτρου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

διοργανώνει και φέτος το φθινόπωρο ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών. Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν πέρυσι και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό του δήμου και όχι μόνο, και το οποίο αγκάλιασε με θέρμη έναν ακόμη θεατρικό κύκλο-θεσμό. Το φετινό πρόγραμμα των παραστάσεων διαθέτει διευρυμένο ρεπερτόριο και περιλαμβάνει από κλασικό («Δον Κιχώτης» του Θερβάντες),  αλλά και σύγχρονο ελληνικό θέατρο («Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, «Πάμε καλά; Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε» των Β. Μπουντούρη Βίλης Σωτηροπούλου, «Όλα του γάμου δύσκολα» και «Γκόλφω forever» σε διασκευή Ντίνου Σπυρόπουλου).

Κατά γενική ομολογία στις συνολικά πέντε θεατρικές παραστάσεις τις εντυπώσεις κερδίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί των τοπικών θεατρικών ομάδων που με τις αριστοτεχνικές ερμηνείες τους αποσπούν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
►ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 – 9 μ.μ.
«Δον Κιχώτης» του Θερβάντες, από τη Νεανική Σκηνή «Μελίνα Μερκούρη». 
►ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 – 9 μ.μ.
«Όλα του γάμου δύσκολα», από την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου. 
►ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 – 9 μ.μ. 
«Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, από την Κεντρική Σκηνή «Μελίνα Μερκούρη»
►ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 – 9 μ.μ. 
«Πάμε καλά; Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε», του Βασίλη Μπουντούρη και της Βίλης Σωτηροπούλου, από την Πειραματική Σκηνή «Μελίνα Μερκούρη» 
►ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 - 9.30 μ.μ.
«Γκόλφω forever» σε διασκευή του Ντίνου Σπυρόπουλου, από την Κεντρική Σκηνή «Θέσπις»