Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΠότε θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν του Maestro

Πότε θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πότε θα προβληθεί η επόμενη σεζόν του «Maestro», απάντησε για την συμπερίληψή της σειράς στο Netflix αλλά και μοιράστηκε στιγμές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν θα γίνουν στην Αθήνα και τους Παξούς, όπως είπε στον Alpha. «Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα» σημείωσε, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα.

«Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ερωτήθηκε για τις σκληρές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας στη σειρά, αναφέροντας πως επηρεάστηκε και ο ίδιος. «Δεν είναι αυτοσκοπός να πεις στην ιστορία κάτι ακραίο. Το ακραίο είναι ένα όχημα, προκειμένου να αφηγηθείς κάποια πράγματα, να γυρίσεις το κεφάλι του θεατή. Έτσι χρησιμοποίησα αυτό το ακραίο μοντέλο του Γιάννη Τσορτέκη (…) και πάρα πολλές φορές στο γύρισμα έλεγα: τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι είναι αυτά τα πράγματα, τι θα δουν οι άνθρωποι, αλυσίδες, χτυπήματα;». «Κάναμε γύρισμα και την ώρα αυτής της βίαιης σκηνής, που υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα (…) καθόμουν στο μόνιτορ και ξαφνικά γίνεται μία παύση. Και ακούγεται κάποιος από το συνεργείο και λέει: ‘εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να ‘ρθουμε να γυρίσουμε, ρε παιδιά, κι εδώ γυρνάμε Οικονομίδη’» κατέληξε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα