Εικόνες-σοκ: Βασάνισαν αδέσποτο σκυλάκι στη Λαμία (φωτό)

Εικόνες-σοκ: Βασάνισαν αδέσποτο σκυλάκι στη Λαμία (φωτό)

Οι εικόνες απο το βασανισμένο σκυλάκι σοκάρουν. Ποιός αντέχει να κάνει τόσο κακό σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα;

Ο ασυνείδητος βασανιστής έδεσε το σκυλάκι τόσο σφιχτά με σύρμα ώστε να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος. Οι εικόνες δείχνουν το τεράστιο τραύμα, σαν να έχει κοπεί το πόδι του σκυλιού, και τώρα η γιατρός του κυνοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε προσπαθεί να του σώσει την ζωή. Το σκυλάκι μάζεψε για να περιθάλψει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας..Διαβάστε την ανάρτηση του Φιλοζωικού που φρόντισε να το μεταφέρει στο κυνοκομείο μήπως και μπορέσει να σωθεί:

"Δυστυχώς οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές!

 
 

Ειδοποιηθήκαμε από τους ανθρώπους που δουλεύουν στην express service για ένα σκυλάκι που είχε εμβολιασθεί, στειρωθεί κ επανενταχθεί στην περιοχή, το οποίο και φρόντιζαν! Το είχαν χάσει πριν μερικές μέρες κ το βρήκαν σήμερα σε μαύρα χάλια: κάποιος (που κυκλοφορεί ανάμεσα μας), έπιασε κ έδεσε στο μπροστινο του ποδαράκι σύρμα τόσο σφιχτά, ώστε να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος του! Δυστυχώς το σκυλάκι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση! Κινδυνεύει η ζωή του! Η γιατρός του κυνοκομειου θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί!

Σαφώς κ καταδικάζουμε αυτό το έγκλημα!

Όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε κάτι , μπορεί να μας ενημερώσει! Έχει ενημερωθεί η αστυνομία και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες!"

Πηγή: Lamia Report

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.