Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η νέα ομάδα του «Πρωινού»
  • Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 22:30
  • By
  • ΜΜΕ

Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η νέα ομάδα του «Πρωινού»

Με μία ολοκαίνουργια ομάδα ξεκινά η Φαίη Σκορδά την 8η σεζόν του «Πρωινού».

 

Στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και στο πλευρό της διαχρονικής οικοδέσποινας του «Πρωινού» φέτος θα βρίσκονται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κόνι Μεταξά και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η εκπομπή θα κάνει συντροφιά στους τηλεθεατές από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, κλασικά στις 10. Ωστόσο στην ομάδα έρχονται και ακόμα περισσότερα νέα πρόσωπα! Ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» για να φέρει «ανατροπές» όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, ενώ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξης Μίχας, μεταφέροντας ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στην κουζίνα του «Πρωινού» έρχονται δύο συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. Η Άννα Μαρία Μπαρού δίνει πρωτότυπες ιδέες για food styling ενώ τη στήλη της μαγειρικής αναλαμβάνει ο Πέτρος Συρίγος παρουσιάζοντας καθημερινά γευστικές δημιουργίες.

Όπως πάντα, τα ζώδια έχουν την υπογραφή της Λίτσας Πατέρα ενώ ο Χρήστος Νέζος παραμένει στην ομάδα ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές σε αγαπημένους προορισμούς αλλά και... τηλεοπτικές περιπέτειες. Ακόμα, ο Νίκος Κωνστάντης για ακόμα μία χρονιά θα προτείνει έξυπνους τρόπος να ομορφύνει ο προσωπικός μας χώρος και να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας.