Αρχισυντάκτρια στην Καινούργιου η Τζωρτζέλα Κόσιαβα
  • Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 22:45
  • By
  • ΜΜΕ

Αρχισυντάκτρια στην Καινούργιου η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου

και -όπως πληροφορηθήκαμε- υπήρξε μπόλικο παρασκήνιο μέχρι να αποφασιστεί ποιοι θα καθίσουν δίπλα της, κι αυτό διότι φέτος μαζεύτηκαν πολλοί!

Υψηλό στέλεχος του Open μας αποκάλυψε ότι στο πάνελ θα είναι φυσικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος κατά τους θερινούς μήνες κράτησε γερά το… τιμόνι της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» κι έχει καταγράψει ήδη επιτυχία στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα περνάει πίσω από τις κάμερες και -όπως ακούστηκε- αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτριας. Από την άλλη πλευρά, ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, που έφυγε από το πρωινό του Star «Στη φωλιά των Κου-Κου» για να ενισχύσει περισσότερο την αντίστοιχη ζώνη του Open, είχε ακουστεί στις αρχές Αυγούστου ότι θα ήταν στο πάνελ του «Ευτυχείτε!», αλλά τελικά θα εμφανίζεται στη μικρή οθόνη μόνος του, στο πλαίσιο μιας δικής του ενότητας με ρεπορτάζ «λαβράκια».

Η Μάρα Μεϊμαρίδη με τις «μαγικές» συμβουλές της συνεχίζει ακάθεκτη τη συνεργασία της με το «Ευτυχείτε!». Όσο για τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή και αναζητείται νέος σεφ για τη ρουμπρίκα της μαγειρικής. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της αστρολογίας, δεν θα συνεχίσει η Βίκυ Παγιατάκη καθώς στο «Ευτυχείτε!» δεν θα έχει φέτος μόνιμη συνεργασία με κάποιον, καθώς ο στόχος είναι να ριχτεί το βάρος στην επικαιρότητα, όχι στα μελλούμενα. Πίσω, βέβαια, από την παραγωγή του «Ευτυχείτε!» θα υπάρχει πάντα το… μαγικό ραβδί του διευθυντή ψυχαγωγικών εκπομπών του Open Θέμη Μάλλη, που σκοπό του έχει να φέρει την εκπομπή στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Το «Καλοκαίρι #not» θα ρίξει αυλαία πριν από την έναρξη του «Ευτυχείτε!», με μόνο τον Γκουντάρα, όπως προείπαμε, να αξιοποιείται και τον χειμώνα από το κανάλι. Αυτή ήταν, άλλωστε, και η αρχική του συμφωνία με την Κατερίνα Καινούργιου. Η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα και το ζεύγος Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου δεν θα είναι τελικά σε κάποια νέα εκπομπή του σταθμού.