Χάρης Βαρθακούρης: Κάποιος να με τσιμπήσει ρε παιδιά
  • Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 22:15
  • By
  • ΜΜΕ

Χάρης Βαρθακούρης: Κάποιος να με τσιμπήσει ρε παιδιά

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα του #bigbrotherGR.

 

Ο «Μεγάλος Αδερφός» επιστρέφει και ο Χάρης Βαρθακούρης θα βρίσκεται στην παρουσίαση του. Μάλιστα ο τραγουδιστής λίγο πριν την πρεμιέρα, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και να σχολιάσει πως έχει αλλάξει η ζωή του από πέρυσι.
 
«Σε ποιον να το πω;;
Πέρυσι, τέτοια μέρα, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του #Globetrotters, ανανεώναμε τους όρκους μας μπροστά σε έναν Elvis impersonator και άκουγα πρώτη φορά το όνομα Χριστίνα Μπόμπα.
Ήμουν (για τον κόσμο τουλάχιστον) ένας τραγουδιστής που συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό ταξιδιωτικό reality ως παίκτης.
Τίποτα άξιο αναφοράς ή που δεν έχει ξαναγίνει!
Φέτος, σε μια πρωτοφανή -για τα παγκόσμια δεδομένα- χρονιά, σε μια περίοδο που η (κύρια) δουλειά μου είναι, λόγω συνθηκών, σχεδόν ετοιμοθάνατη, κάποιος, κάπου, με ευλόγησε και τώρα βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό χολυγουντιανών προδιαγραφών κι ετοιμάζομαι να... παρουσιάσω (!!!) το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών (είτε μας αρέσει, είτε όχι), το Big Brother!
Ποιος; Εγώ!?
Κάποιος να με τσιμπήσει ρε παιδιά... το πιθανότερο είναι ότι ονειρεύομαι!
.
ΥΓ. Λογικά θα είμαι (πιο) ξυρισμένος μεθαύριο!
Θα δω...» έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε ποιον να το πω;; Πέρυσι, τέτοια μέρα, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του #Globetrotters, ανανεώναμε τους όρκους μας μπροστά σε έναν Elvis impersonator και άκουγα πρώτη φορά το όνομα Χριστίνα Μπόμπα ? Ήμουν (για τον κόσμο τουλάχιστον) ένας τραγουδιστής που συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό ταξιδιωτικό reality ως παίκτης. Τίποτα άξιο αναφοράς ή που δεν έχει ξαναγίνει! Φέτος, σε μια πρωτοφανή -για τα παγκόσμια δεδομένα- χρονιά, σε μια περίοδο που η (κύρια) δουλειά μου είναι, λόγω συνθηκών, σχεδόν ετοιμοθάνατη, κάποιος, κάπου, με ευλόγησε και τώρα βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό χολυγουντιανών προδιαγραφών κι ετοιμάζομαι να... παρουσιάσω (!!!) το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών (είτε μας αρέσει, είτε όχι), το Big Brother! Ποιος; Εγώ!? Κάποιος να με τσιμπήσει ρε παιδιά... το πιθανότερο είναι ότι ονειρεύομαι! . ΥΓ. Λογικά θα είμαι (πιο) ξυρισμένος μεθαύριο! Θα δω... . #varthakouris #bbgr #bigbrother #hoovoo #blessed #bigbrothergreece #bigbrothergr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις