O Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιαστής εκπομπής για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο με κόστος 142.500 ευρώ!
  • Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 22:30
  • By
  • ΜΜΕ

O Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιαστής εκπομπής για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο με κόστος 142.500 ευρώ!

Το Φεβρουάριο του 2020, ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τα χέρια με το νέο MEGA και ανέλαβε τη θέση του συμβούλου μυθοπλασίας, όμως το Μάιο παραιτήθηκε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής διαχείρισης προγράμματος του σταθμού Πέτρο Μπούτο.

Την Πέμπτη, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης -μέσα στο ζενίθ του καλοκαιριού- πήγε με… φόρα στην ΕΡΤ. O Γιώργος την έκανε στο «παρά πέντε»!

Η ΕΡΤ με χαρά ανακοίνωσε με επίσημη επιστολή της στον Τύπο τη συμμετοχή του Καπουτζίδη στο πρόγραμμά της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο αγαπημένος στο κοινό σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα, που έχει ως στόχο να γνωρίσει με την ξεχωριστή ματιά του τους Έλληνες αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021.

Η πρωτοτυπία των νέων εκπομπών, οι οποίες θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1, είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα παίρνει μια απλή συνέντευξη από τους αθλητές μας. Όχι μόνο θα τους επισκέπτεται στους χώρους όπου προπονούνται, αλλά στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να… προπονηθεί, κάνοντας ακριβώς ό,τι και εκείνοι!
Σκοποβολή, καράτε και κρίκους

Με άλλα λόγια θα τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη και κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο μέχρι να συναγωνίζεται την Αννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους… κρίκους!

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το Δ.Σ. της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του concept στην ΕΡΤ, εκτός των φιλικών συμμετοχών που είχε τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία Καπουτζίδη – MEGA θα ξεκινούσε με την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής για τους προγραμματισμένους για φέτος Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι όμως αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού.

Σε συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2020, ο Μπούτος είχε τονίσει: «Τον Γιώργο Καπουτζίδη θα τον έχουμε κοντά μας τον Απρίλιο με μια καθημερινή σειρά στην οποία θα παρουσιάζονται οι αθλητές και τα αθλήματα της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον δικό του τρόπο. Θα συμμετέχει και στην αποστολή, όπου θα κάνει κάθε μέρα ανταπόκριση από το Τόκιο με τα παραλειπόμενα και τα παρασκήνια από τους Αγώνες».

Προφανώς τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει πλέον, διότι ο Γιώργος την έκανε νωρίς από το MEGA! Κάτι δεν θα του άρεσε μάλλον!


 Με συνολικό προυπολογισμό 142.500 ευρώ εγκρίθηκε η παραγωγή “Team Hellas-Road to Tokyo” την οποία θα επιμελείται ο Γιώργος Καπουτζίδης. Πρόκειται για 25 επεισόδια διάρκειας 17 λεπτών που ίσως επεκταθουν χρονικά με κόστος 5.700 ευρώ πλέον ΦΠΑ, με γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα με τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγωνισμάτων. Ο αριθμός των επεισοδίων μπορεί να αυξηθεί ως και 85.  Στην ΕΡΤ θεωρούν πως αυτή η εκπομπή μπορεί να είναι πρόκριμα για συνεργασία στον τομέα της μυθοπλασίας. Ο Γ. Καπουτζίδης συζητούσε με τους σταθμούς που είχε εργαστεί στο παρελθόν για το συγκεκριμένο εγχείρημα.