Αλλαγές και μαζικές αποχωρήσεις στο κανάλι του Μαρινάκη

Αλλαγές και μαζικές αποχωρήσεις στο κανάλι του Μαρινάκη

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη 


 

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, το One TV εκπέμπει μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω Nova και Cosmote TV. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένει την οριστική απόφαση του ΕΣΡ για την έκτη άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου, την οποία και διεκδικεί, ωστόσο το νέο αυτό εγχείρημα προχωρά. 

Πλέον, το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 14.00 και όχι στις 16.00, με μία νέα εκπομπή που θα παρουσιάζουν οι Γιώργος Χουδαλάκης και Διονύσης Νασσόπουλος. Η Νίκη Λυμπεράκη, ακόμη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο νέο σταθμό, χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές. 

 
 

Την ίδια στιγμή, πάντως, φαίνεται ότι λαμβάνουν χώρα μαζικές αποχωρήσεις. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Τίνα Μεσσαροπούλου, την παραίτησή τους από το δελτίο ειδήσεων υπέβαλαν ο υπεύθυνος παραγωγής Θανάσης Τρομπούκης, η Αλεξάνδρα Γκίτση, αρχισυντάκτρια του οικονομικού ρεπορτάζ, αλλά και ακόμα δύο ρεπόρτερ.

Η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη ανέλαβε να αντικαταστήσει τη Βάσω Μητρομάρα για το απογευματινό μαγκαζίνο, ενώ ο Ανδρέας Παναγόπουλος ανέλαβε χρέη διευθυντή του καναλιού αντικαθιστώντας τον Σταμάτη Μαλέλη, λόγω φόρτου εργασίας. 

πηγή reader.gr