«Καφέ της Χαράς»: Νέα ανατροπή απογοητεύει τους πάντες

«Καφέ της Χαράς»: Νέα ανατροπή απογοητεύει τους πάντες

Ο Χάρης Ρώμας διανύει μία περίοδο στην καριέρα του που προσπαθεί να προλάβει πολλά πράγματα συγχρόνως. Τόσο ως επιχειρηματίας, ως δημιουργός και πλέον ως υποψήφιος πολιτικός.

Ο ηθοποιός θα είναι υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη και θα διεκδικήσει μία θέση στον τομέα του πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Σε δηλώσεις που έκανε στο gossip-tv.gr του τέθηκε η ερώτηση κατά πόσο είναι ρεαλιστικό να προλάβει όλες του τις υποχρεώσεις αν εκλεγεί, ειδικά αυτήν την περίοδο που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».
Ο Χάρης Ρώμας ήταν ξεκάθαρος για το βαρύ πρόγραμμά του και για τους φόβους του κοινού για το αν το «Καφέ» καθυστερήσει σε περίπτωση εκλογής του.

Αν εκλεγείτε πόσο εύκολο θα είναι να συνδυάσετε την πολιτική σας δράση με την υποκριτική καθώς ετοιμάζετε και την επαναφορά του Καφέ της Χαράς

«Είμαι ηθοποιός εν ενεργεία, είμαι θεατρικός επιχειρηματίας στην Αθηναΐδα όπου η παράσταση «Ο βαφτιστικός της Κυρίας» πήγε πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου και αυτό είναι η τύχη μου γιατί δεν θα χρειαστεί να κάνω πρόβες για κάτι καινούργιο σε αυτή τη φάση. Φυσικά, έχουμε μεγάλη ευθύνη για το θέατρό μας.

Κάνω το «Καφέ της Χαράς» για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Επανερχόμαστε, με 25 επεισόδια του «Καφέ» καινούργια σε πρώτη φάση και θα δούμε μήπως κάνουμε και λίγα ακόμα στην πορεία. Αλλά αυτό μού φαίνεται ένα μεγάλο σχέδιο. Τώρα τα γράφουμε, είμαστε στη διαδικασία να υπογράψουν όλοι οι συντελεστές».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.