Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έχει ηχογραφήσει τον ...επικήδειο του

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έχει ηχογραφήσει τον ...επικήδειο του

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο θάνατος δεν τον τρομάζει: «Η κηδεία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, όπως είναι και η γέννηση. Εγώ το έχω πάρει πολύ φιλοσοφικά. Οι άνθρωποι πρέπει να αποχαιρετούν τους φίλους τους, όταν φεύγουν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέβηκαν μαζί στο καρουζέλ για να τα πουν και ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτεται μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην συνέντευξή του αναφέρεται στο λόγο που πηγαίνει σε πολλές κηδείες. Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι: «Η κηδεία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, όπως είναι και η γέννηση. Εγώ το έχω πάρει πολύ φιλοσοφικά. Οι άνθρωποι πρέπει να αποχαιρετούν τους φίλους τους, όταν φεύγουν. Πόσο μάλλον εγώ, που εκπροσωπώ και έναν οργανισμό και πάω όχι μόνο ως φίλος, πάω και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βγάζω και τους επικήδειους»

 Πόσο μάλλον εγώ, που εκπροσωπώ και έναν οργανισμό και πάω όχι μόνο ως φίλος, πάω και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βγάζω και τους επικήδειους. Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια που γεννήθηκα μέσα σε ένα γραφείο κηδειών, σχεδόν. Η προγιαγιά μου είχε ένα γραφείο κηδειών. Περνάγανε μπροστά μου τα φέρετρα διαρκώς. Εξοικειώθηκα με την ιδέα αυτή, δεν μου φαίνεται παράξενο. Δεν με τρόμαζε, γιατί εξοικειώθηκα τόσο πολύ, που εγώ έπαιζα κρυφτό μέσα στα φέρετρα»

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει πως έχει γράψει τον επικήδειο του και επισημαίνει μια φράση μέσα από αυτόν: «Έχω πει ένα πολύ ωραίο αντίο στους φίλους μου και σε αυτούς που αγαπάω, αν βεβαίως είναι τυχεροί και ζουν μετά από μένα. Λέω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μου χάρισαν πολύ ωραίες και πολύ πικρές στιγμές στη ζωή μου».

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.