Έκλεισαν οι παρουσιαστές για το πρωινό του Epsilon (ΦΩΤΟ)
  • Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 12:45
  • By
  • ΜΜΕ

Έκλεισαν οι παρουσιαστές για το πρωινό του Epsilon (ΦΩΤΟ)

«Κλείδωσε» το δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του νέου Epsilon

που με βάση τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, θα εμφανιστεί στις τηλεοπτικές οθόνες στα μέσα του επόμενου μήνα. Πρόκειται για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος φιγουράριζε, όπως είχε αποκαλύψει το Secret των Παραπολιτικών, μεταξύ των φαβορί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και τον Γιάννη Σαραντάκο, το όνομα του οποίου συνιστά έκπληξη με βάση τα δεδομένα του προηγούμενου διαστήματος.

Και οι δύο είχαν διαδοχικές επαφές τις προηγούμενες ημέρες, τόσο με τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Δημήτρη Μιχαλέλη, όσο και με πρόσωπα της διοίκησης, με τα οποία έκλεισε και το οριστικό deal. Ως εκ τούτου, οι δύο δημοσιογράφοι θα μπουν στη μάχη του ανταγωνισμού, έχοντας ως κύριο αρχικό στόχο να δώσουν από νωρίς το πρωί ισχυρό στίγμα της νέας φιλοσοφίας που θα επικρατεί στην Παιανία, αλλά και να κερδίσουν από την πρώτη στιγμή χώρο στον πίνακα τηλεθέασης.

Το επόμενο βήμα θα είναι η επισημοποίηση της ανάληψης του δελτίου ειδήσεων και μιας ενημερωτικής εκπομπής από την Έλλη Στάη.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

 

 

zappit.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.