Ποιοι τρεις πασίγνωστοι Έλληνες καλλιτέχνες είναι οι νονοί του Νάσου Παπαργυρόπουλου από το Survivor

Ποιοι τρεις πασίγνωστοι Έλληνες καλλιτέχνες είναι οι νονοί του Νάσου Παπαργυρόπουλου από το Survivor

«Eίμαι ηθοποιός αλλά δεν υποκρίνομαι. Θα κερδίσω με την αξία μου» είχε δηλώσει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος λίγο πριν μπει στο Survivor, μόνο που η πορεία του στο reality επιβίωσης ανέτρεψε τα σχέδιά του

.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο πριν από μερικές ημέρες, λαμβάνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΙ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πτυχές της ζωής του που δεν ήταν ευρύτερα γνωστές.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τον Νάσο για την βάπτισή του. Οι νονοί του ηθοποιού είναι τρεις πασίγνωστοι καλλιτέχνες. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Αλέκα Κανελλίδου και η Ρένα Βλαχοπούλου τον βάπτισαν κυριολεκτικά... μπροστά από τα «Αστέρια» (σσ το νυχτερινό κέντρο του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου), σε μια εξέδρα, πριν τρεις δεκαετίες. 

 
 

«Με βάπτισαν κανονικά με παπά και κολυμπήθρα, αλλά αντί να τελέσουν το μυστήριο στην εκκλησία, το έκαναν στη θάλασσα. Είχαν βάλει μια εξέδρα πάνω στη θάλασσα κι εκεί την κολυμπήθρα. Με τους νονούς μου είχα επαφή μέχρι κάποια ηλικία. Μετά ο καθένας είχε τις δουλειές του και δεν τα λέγαμε τόσο συχνά», δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.