Η αδελφή του Γιώργου Νταλάρα πρωταγωνίστρια στις "Οικογενειακές Ιστορίες"

Η αδελφή του Γιώργου Νταλάρα πρωταγωνίστρια στις "Οικογενειακές Ιστορίες"

Η Ελένη Νταράλα, αδελφή του Γιώργου Νταλάρα και μητέρα του Γιώργου Ζαμπέτα

(εγγονός του θρυλικού συνθέτη), με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της στη reality σειρά του Alpha «Οικογενειακές ιστορίες», δηλώνει στην «Espresso»: «Διασκεδάζω την ανεργία μου».
Η τραγουδίστρια πήγε να δει μια φίλη της που κάνει τα κάστινγκ της σειράς και βρέθηκε να... παίζει! «Οπως πίναμε καφέ μού πρότεινε να κάνω δοκιμαστικό. Το κάναμε -αν κι εγώ στην αρχή ήμουν αρνητική- και έφυγα. Επειτα από δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Ελα, παίζεις”.
Και το διασκέδασα πάρα πολύ, το ομολογώ. Αυτοί που γύριζαν, στο συνεργείο, δεν ξέρω αν το διασκέδασαν!» μας λέει χαριτολογώντας και συνεχίζει: «Τα γυρίσματα κράτησαν τρεις μέρες, από το πρωί έως το βράδυ. Ηταν κουραστικά για μένα που δεν είχα καμία σχέση με την υποκριτική. Ωστόσο, θα ήθελα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση τώρα που πέρασε η κούραση».
Στη συνέχεια αναφέρεται στον ρόλο της. «Ημουν η κακιά που δεν στήριζα τον άντρα μου, με αποτέλεσμα το παιδί μου να μπλέξει με κάποιον που έκλεβε» αναφέρει, ενώ αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν είδε το επεισόδιο στην τηλεόραση!
«Δεν το είδα, αλλά μου το έστειλαν οι φίλοι μου στο facebook. Στη συνέχεια το ανέβασα, γράφοντας με χιούμορ: “Μετά από αυτό, στην Επίδαυρο”». Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, η τραγουδίστρια μας μιλάει για τα επαγγελματικά της: «Τώρα διασκεδάζω την ανεργία μου! Από επιλογή δεν τραγουδώ, εκτός αν βρεθεί κάτι καλό. Δεν μπορώ να γυρίσω στη νύχτα. Ολα έχουν τον χρόνο τους. Με την Καίτη Γαρμπή δουλεύαμε από την εφηβεία μας με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Τώρα, λοιπόν, ζω την εφηβεία μου. Ο,τι δεν έκανα τότε το κάνω τώρα. Το παιδί μου μεγάλωσε, έχει βρει τον δρόμο του, οπότε τώρα βγαίνω με τους φίλους μου και διασκεδάζω

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.