Πόσο θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο του Game of Thrones στην 8η σεζόν;
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 01:30
  • By
  • ΜΜΕ

Πόσο θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο του Game of Thrones στην 8η σεζόν;

τοιμαστείτε για μερικά εντυπωσιακά special effects γιατί απ' ότι φαίνεται, η 8η σεζόν θα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη μέχρι τώρα.

Ένα άρθρο του Variety ισχυρίζεται πως η 8η σεζόν -που θα αποτελείται από έξι επεισόδια- θα έχει budget που ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο.Είναι ένα απίστευτο ποσό, αλλά ας έχουμε κατά νου πως τα 6 τελευταία επεισόδια της σειράς θα πρέπει να είναι το λιγότερο φαντασμαγορικά.

Πώς συγκρίνεται το συγκεκριμένο budget με προηγούμενες σεζόν;

Υπάρχουν φήμες πως η δεύτερη σεζόν κόστισε 6 εκατομμύρια ανά επεισόδιο. Για την έκτη σεζόν, λέγεται πως το κάθε επεισόδιο κόστισε 10 εκ. δολάρια (συνολικά 100 εκ. για ολόκληρη τη σεζόν).

Το budget για την πιο πρόσφατη σεζόν (που είχε επτά επεισόδια), ωστόσο, είναι σχετικά αμφισβητήσιμο. Μερικές πηγές αναφέρουν πως παρέμεινε στα 10 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο, αλλά ένας κινηματογραφιστής που δουλεύει στη σειρά ανέφερε πως μπορεί η έβδομη σεζόν να κόστισε 100 εκ. αλλά διαιρέθηκαν σε λιγότερα επεισόδια (γεγονός που σημαίνει πως το κάθε επεισόδιο κόστισε 14 εκ. δολάρια).

Ισχύει πως για την όγδοη σεζόν θα γυριστούν πολλά διαφορετικά φινάλε, όπως αναφέρουν οι φήμες;

Ο Jaime Lannister (ή αλλιώς Nikolaj Coster-Waldau) δεν πιστεύει πως ισχύει, εξηγώντας: "Ξέρουν πόσο ακριβά είναι τα γυρίσματα. Δε θα σπαταλήσεις 100,000 δολάρια τη μέρα για να γυρίσεις κάτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις. Δεν πρόκειται να συμβεί.

 

jenny.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.