• Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 22:36
  • By
  • ΜΜΕ

Δεν έχουν τελειωμό οι αποχωρήσεις! Ποια εξαφανίστηκε από την εκπομπή της Σπυροπούλου;

Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό που συμβαίνει στο «Σπίτι μου , σπιτάκι μου». Κάθε εβδομάδα προκύπτει μια καινούργια αποχώρηση από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ενώ αρκετοί περίμεναν να δουν την Μαρία Εκμετσίογλου στην κουζίνα της εκπομπής να μαγειρεύει, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Σύμφωνα, με τον Γρηγόρη Μελά, η παρουσιάτρια φαίνεται ότι εξέφρασε την δυσαρέσκειά της σε στέλεχος του καναλιού για την μαγείρισσα της εκπομπής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία αυτής της δυσαρέσκειας ήταν τα σαλιγκάρια. Στην προηγούμενη εκπομπή η παρουσιάστρια έψαχνε τα σαλιγκάρια τα οποία δεν υπήρχαν στην κουζίνα και έτσι η μαγείρισσα δεν τα έφτιαξε ποτέ.

Ναι, ναι τα σαλιγκάρια μπορούν να χαλάσουν συνεργασία, αφού η μαγείρισσα δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, ενώ πριν λίγες μέρες μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια της εκπομπής και την όμορφη συνεργασία τους. Βέβαια, κάποιοι για να κατευνάσουν τα πνεύματα υποστήριξαν ότι η Μαρία Εκμετσίογλου θα ήταν στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» μόνο όταν της το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις της στην Πόλη. Το τι ακριβώς θα συμβεί θα το δούμε στις επόμενες εκπομπές.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr