Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952
  • Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 20:08
  • By
  • Σινεμά

Ψάχνοντας την Ντόρι: Έρχεται το φθινόπωρο του 2015

Ψάχνοντας την Ντόρι: Έρχεται το φθινόπωρο του 2015 Και ενώ όλοι οι fans των κινουμένων σχεδίων περιμέναμε την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Ψάχνοντας τον Νέμο 2, η Disney και η Pixar έκαναν και πάλι την έκπληξη ανακοινώνοντας τον τίτλο της νέας ταινίας.


Όπως μπορείτε να δείτε και στον τίτλο του άρθρου, η νέα ταινία του Νέμο θα ονομάζεται Ψάχνοντας την Ντόρι και όχι Ψάχνοντας τον Νέμο 2. Το εκπληκτικό μπλε ψαράκι με την μικρή απώλεια μνήμης και τις αξέχαστες ατάκες, πρόκειται να επιστρέψει και πάλι σε νέες περιπέτειες.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2015 και το μόνο που απομένει στις δύο εταιρείες είναι να βρουν τους ηθοποιούς που θα δώσουν τις φωνές τους.

Αν θυμάστε, στην πρώτη ταινία του Νέμο, τη φωνή της Ντόρι έκανε στη χώρα μας η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ τη φωνή του Μάρλιν (του πατέρα του Νέμο) την έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Βέβαια, αν και θα θέλαμε πολύ να τους ακούσουμε για άλλη μία φορά, μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε απολύτως τίποτα καθώς η ταινία δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόλις μάθουμε περισσότερα, θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.Πηγή: tmn.gr