Πότε θα γίνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο reunion των Friends;

Πότε θα γίνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο reunion των Friends;

Είναι γεγονός ότι η πανδημία έχει βάλει σε παύση τις ζωές όλων – πόσω μάλλον

την επαγγελματική μας δραστηριότητα. Στα “θύματα” του κορωνοϊού λοιπόν, συγκαταλέγεται και το reunion των Friends που μπήκε στον πάγο επ᾽αόριστον. Στο μεταξύ, μέχρι και τα ίδια τα Φιλαράκια δείχνουν να ανυπομονούν, με πρώτη και καλύτερη τη Jennifer Aniston που τα ᾽χει βάλει για τα καλά με τον κορωνοϊό. Οπότε, οι νέες εξελίξεις που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, μας αφορούν… όλους.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt το πιο πιθανό είναι τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος του καλοκαιριού. Θυμίζουμε ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να έχει γυριστεί και να είναι διαθέσιμο στο HBO Max στις 27 Μαΐου.

“Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι οι εκπομπές θα αναβληθούν για περίπου ένα μήνα ή δύο το περισσότερο και τώρα από ό,τι φαίνεται η αναβολή θα διαρκέσει πολύ παραπάνω από αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε για να μπορούμε να γυρίσουμε το επετειακό επεισόδιο καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αν συμμαχήσει το σύμπαν και μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην παραγωγή”, εξήγησε στο Variety ο Greenblatt.

Πρόσθεσε βέβαια, πως σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν τα γυρίσματα χωρίς την παρουσία του κοινού (ένας από τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκαν τα γυρίσματα), θα κάνουν κάτι σε virtual ξενάγηση για τους φανς στα παρασκήνια, ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος και να τηρήσουν τα λεγόμενά τους.