Η ταινία «a beautiful planet» στα CINEPLEXX - σε τεχνολογία IMAX 3D!  Κοίτα  τη γη από ψηλά και σώσε αυτόν τον όμορφο πλανήτη!

Η ταινία «a beautiful planet» στα CINEPLEXX - σε τεχνολογία IMAX 3D! Κοίτα τη γη από ψηλά και σώσε αυτόν τον όμορφο πλανήτη!

Μία ανεπανάληπτη εμπειρία στα Cineplexx περιμένει αυτούς που θα επιλέξουν να δουν την εξαιρετική ταινία «ABEAUTIFULPLANET - IMAX 3D»,έναν ύμνο αλλά και ένα SOS  για την υπέροχη Γη μας.

Δείτε τον μεγαλειώδη πλανήτη μας και πως αυτός έχει μεταβληθεί με την πάροδο του χρόνου. Γυρισμένη σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος της Αμερικής (NASA), η ταινία περιλαμβάνει εκπληκτικό υλικό από τον μεγαλειώδη μπλε πλανήτη μας —και τις επιπτώσεις της ανθρωπότητας σε αυτόν μέσα από την πάροδο του χρόνου. Έχει  τραβηχτεί από τους αστροναύτες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού (ISS) που είναι ερευνητικό εργαστήριο, εκπαιδευτικό κέντρο, και παρατηρητήριο, χτισμένο σε τροχιά από 16 χώρες και τροφοδοτείται με ενέργεια από τον ήλιο.

Κοιτώντας την από το διάστημα, η Γη ακτινοβολεί το βράδυ με την ηλεκτρική ένταση της ανθρώπινης επέκτασης — μια ξεκάθαρη απεικόνιση του μεταβαλλόμενου κόσμου μας: Η αποψίλωση σε μέρη όπως η Μαδαγασκάρη και ο Αμαζόνιος, οι νυχτερινές φωτιές στον Κόλπο του Μεξικού, το λιώσιμο των παγετώνων στη Γροιλανδία· όλα είναι ορατά από τον ISS. Μα είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τον πλανήτη. Ενώ συνεχίζουμε να εξερευνούμε και να συλλέγουμε γνώσεις για τον γαλαξία μας, αναπτύσσουμε παράλληλα μια βαθύτερη σύνδεση με τον τόπο που όλοι μας ονομάζουμε σπίτι.

Το «A BEAUTIFUL PLANET - IMAX 3D» είναι ένας ύμνος στη ΓΗ μας!

Παρουσιασμένη μέσα από τη συγκλονιστική τεχνολογία IMAX® 3D, η ταινία που έχει αφηγήτρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence, δίνει στους θεατές μια εικόνα της Γης από το Διάστημα που μέχρι τώρα ήταν κρυφή: Μια καλύτερη κατανόηση του πλανήτη και του γαλαξία μας.

Η ταινία παρουσιάζει μια εκπληκτική θέα της Γης μέσα από πλάνα, τα οποία εν μέρει έχουν σχεδιαστεί και γυριστεί από τους αστροναύτες που βρίσκονται πάνω στον ίδιο τον ISS. Χρησιμοποιώντας προηγμένη απεικόνιση που βασίζεται σε αστρονομικά δεδομένα του Εθνικού Κέντρου για Εφαρμογές Supercomputing, η ταινία οραματίζεται μια ελπιδοφόρα ματιά στο μέλλον της ανθρωπότητας.

Καθημερινές προβολές μέχρι 27 Νοεμβρίου. Μετά μπορείτε να οργανώσετε ομαδική προβολή κατόπιν συνεννόησης.

«A BEAUTIFUL PLANET - IMAX 3D»  στη μοναδική αίθουσα ΙΜΑΧ στους κινηματογράφους CINEPLEXX, στο εμπορικό κέντρο One Salonica,.

Official Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_oE1b72mYWc

Τιμή εισιτηρίου για ομαδική προβολή: 5 ευρώ/άτομο, μέ

Για να κλείσετε ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε ως εξής:
Τηλεφωνικά:
κ. Γιάννης Αποστολόπουλος 6949 550302, κα. Αναστασία Ρέντη 6983 0332222
ή στο τηλ. των κινηματογράφων:
κα. Μαριάννα Σταμάτη: 210 8075709 (10:00 – 18:00)