Δεν θα το πιστέψετε πόσα χρήματα πήρε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για την ταινία «Οι Δίδυμοι» με τον Ντάνι Ντε Βίτο

Δεν θα το πιστέψετε πόσα χρήματα πήρε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για την ταινία «Οι Δίδυμοι» με τον Ντάνι Ντε Βίτο

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εδραιώθηκε ως ένα από τους μεγαλύτερους αστέρες ταινιών δράσης με ταινίες όπως ο «Κόναν ο Βάρβαρος», ο «Εξολοθρευτής» «Κομμάντο» και ο «Άτρωτος». Αλλά η πρώτη του κωμωδία με τίτλο «Δίδυμοι» του 1988 ήταν αυτή που απέφερε πάνω από

100 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office.

Και για την συγκεκριμένη ταινία, ο διάσημος ηθοποιός, δεν πήρε φράγκο. Προωθώντας την ανακοίνωση της επόμενης προσπάθειάς του, στην ταινία κινουμένων σχεδίων « Stan Lee's Superhero Kindergarten», η οποία σηματοδοτεί το τελευταίο έργο του Σταν Λι πριν από τον θάνατό του και η πρώτη φορά που ο Σβαρτσενέγκερ παίζει σε ταινία κινουμένων σχεδίων, ο ηθοποιός θυμάται πόσο δύσκολο ήταν να πείσει το Χόλιγουντ να τον αφήσει να παίξει σε κάτι άλλο εκτός από ταινίες δράσης, χάρη στις οποίες έγινε δημοφιλής.

 

Σύμφωνα με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, που πρόσφατα λαχτάρησε τους θαυμαστές του διότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, του έλεγαν: «Όχι, ξέρουμε ότι θα βγάλουμε χρήματα μαζί σου μόνο αν κάνεις ταινίες δράσης» δήλωσε ο ηθοποιός στο Business Insider. Κι έτσι ο Σβαρτσενέγκερ αποφάσισε να κάνει ένα δραστικό βήμα. «Κυριολεκτικά για την ταινία ‘οι Δίδυμοι’ δεν πήρα καθόλου χρήματα – ήθελα απλά να το δοκιμάσω» είπε αναφερόμενος στην ταινία στην οποία ο ίδιος και ο Ντάνι ΝτεΒίτο παίζουν τα δίδυμα αδέρφια που χωρίζονται στην γέννα και ανταμώνουν ως ενήλικες, έχοντας ζήσει πολύ διαφορετικές ζωές. «Ήταν η πρώτη μου ταινία που έβγαλε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Κι έτσι κατάλαβαν πως μπορώ να κάνω τα πάντα».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.