Παντρεύτηκε ο Koυέντιν Ταραντίνο - Την 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του (φωτό)

Παντρεύτηκε ο Koυέντιν Ταραντίνο - Την 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του (φωτό)

Σε μία λιτή τελετή χωρίς υπερβολές και πολυτέλειες παντρεύτηκε ο αντισυμβατικός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο την κατά 20 χρόνια μικρότερή του, την

ισραηλινή τραγουδίστρια Ντανιέλα Πικ στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης και μετά την απλή τελετή ακολούθησε μία μεγαλοπρεπής δεξίωση στον ίδιο χώρο.  


 
 

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες η νύφη ήταν αρκετά απλή, έχοντας επιλέξει ένα λιτό φόρεμα σε ίσια γραμμή, χωρίς βολάν, δαντέλες και περίεργα κοψίματα, ενώ στο κεφάλι της είχε μία ιδιαίτερη στέκα- κόσμημα.

Σε μία λιτή τελετή χωρίς υπερβολές και πολυτέλειες παντρεύτηκε ο αντισυμβατικός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο την κατά 20 χρόνια μικρότερή του, ισραηλινή τραγουδίστρια Ντανιέλα Πικ.Σε μία λιτή τελετή χωρίς υπερβολές και πολυτέλειες παντρεύτηκε ο αντισυμβατικός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο την κατά 20 χρόνια μικρότερή του, ισραηλινή τραγουδίστρια Ντανιέλα Πικ.

Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι όπου σύμφωνα με τα ξένα μέσα το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χορεύει με τους καλεσμένους και να διασκεδάζει μέχρι το πρωί.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο γνώρισε το 35χρονο μοντέλο το 2009, όταν βρισκόταν στο Ισραήλ για την προώθηση του φιλμ «Inglourious Basterds».

Παρά τα 20 χρόνια διαφοράς τους, η χημεία τους ήταν τόσο δυνατή που αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν το 2017.

Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης και μετά την απλή τελετή ακολούθησε μία μεγαλοπρεπής δεξίωση στον ίδιο χώρο.  Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης και μετά την απλή τελετή ακολούθησε μία μεγαλοπρεπής δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Πάντως από το 2009 μέχρι το 2017 δεν έλειψαν οι τσακωμοί, οι χωρισμοί και τελικά η επανασύνδεση που οδήγησε στον γάμο.

Πρόκειται για τον πρώτο γάμο του σκηνοθέτη, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές από τον τύπο ως ένας από τους αιώνιους εργένηδες του Χόλιγουντ, πράγμα και το οποίο εν τέλει διέψευσε χτες μία και καλή.

 

Φωτογραφίες από το μπάτσελορ της νύφης:Πηγή:  iefimerida.gr 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.