Σε εξέλιξη οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους της δυτικής Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους της δυτικής Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους

του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπου οι κινηματογραφόφιλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας και αυτό το καλοκαίρι.Οι προβολές στο cine «Άλσος» (Συκιές, Δενδροφυτεία) και στο cine «Παράδεισος» (Νεάπολη, περ. Στρεμπενιώτη).

Οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα’ αστέρια συνεχίζονται στο cine «Άλσος» και αυτό το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου με την παιδική ταινία «Ένας σκίουρος Σούπερ- Ηρωας 2», σε σκηνοθεσία Κάλο Μπρούκνερ με τις φωνές των Θανάση Κουρλαμπά, Αννας Κουτσαφτίκη, κ.ά. Πρόκειται για τον πιο έξυπνο και δραστήριο σκίουρο που γνωρίσαμε ποτέ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μαζί με την τρελοπαρέα του σε νέες και πιο συναρπαστικές περιπέτειες, καταδιώξεις, απαγωγές, φάρσες, και καταστροφές σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία.


Παράλληλα, στο cine «Παράδεισος» αύριο και μεθαύριο προβάλλεται η ταινία «Μποέμικη ψυχή», σε σκηνοθεσία Τόνι Γκάτλιφ με πρωταγωνιστές τη Δάφνη Πατακιά, Αλεξάνδρα Κλαδάκη, Σάιμον Αμπκαριάν, Μαριόν Καριό, κ.ά. Η υπόθεση αναφέρεται στην Τζαμ, μια νεαρή Ελληνίδα που ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα συναντήσει την Αβρίλ μια νεαρή Γαλλίδα εθελόντρια σε ανθρωπιστική οργάνωση για τους Σύριους πρόσφυγες. Η ταινία, με φόντο την κρίση και το προσφυγικό, συμπαρασύρει τους θεατές σ’ ένα ταξίδι λύτρωσης και ελπίδας.

Τ

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.