Σε εξέλιξη φεστιβάλ στις Πρέσπες. Το πρόγραμμα

Σε εξέλιξη φεστιβάλ στις Πρέσπες. Το πρόγραμμα

Συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, εξορμήσεις στη φύση και πολλές άλλες δράσεις περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Κούλας, στις Πρέσπες έως και τις 14 Ιουλίου.

Οι νέοι της περιοχής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους τοπικούς φορείς και αξιοποιούν την παλιά πλαζ της Κούλας στην Μεγάλη Πρέσπα, για μια τριήμερη διοργάνωση, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός για την περιοχή και ετήσιο ραντεβού για τους επισκέπτες, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πρεσπών.

Όλες τις ημέρες θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν κάμπινγκ, επίσης στον χώρο του Φεστιβάλ κατά τις μεσημεριανές ώρες θα διεξάγεται τουρνουά beach βόλεϊ.

Σήμερα, Σάββατο 14 Ιουλίου το πρωί ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών ξεναγεί τους επισκέπτες με λεωφορείο στα χωριά της Πρέσπας. Το απόγευμα επαναλαμβάνεται το σεμινάριο φωτογραφίας με κινητό.

Δίπλα στη λίμνη, πάνω στην άμμο, μάθημα yoga με φόντο την Μεγάλη λίμνη Πρέσπα και κάτω από τον απογευματινό ουρανό. Μια δυνατή εμπειρία για το σώμα και την ψυχή!

Το τριήμερο φεστιβάλ κορυφώνεται το βράδυ στις 9:30μμ με την συναυλία του δίδυμου Γιάννης Βαρδής - Γιώργος Λιανός, ενός από τα καλύτερα ντουέτα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με ροκ, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, δικές τους επιτυχίες, αλλά και πασίγνωστα κομμάτια από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Ισχύει το παρακάτω πρόγραμμα δρομολογίων με λεωφορεία, σύμφωνα με τον Δήμο Πρεσπών:

Αναχώρηση από ΚΤΕΛ Φλώρινας: 18:00

Αναχώρηση από τον χώρο του Φεστιβάλ (πλαζ Κούλα, Μεγάλη Πρέσπα): 1:30

Αναχώρηση από κέντρο Καστοριάς (Μασούτης δίπλα από ΚΤΕΛ): 18:00

Αναχώρηση από τον χώρο του Φεστιβάλ (πλαζ Κούλα, Μεγάλη Πρέσπα): 1:30

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.