Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΠαρουσία πλήθους κόσμου η πρεμιέρα του δημοτικό θερινού σινεμά στο Πανόραμα

Παρουσία πλήθους κόσμου η πρεμιέρα του δημοτικό θερινού σινεμά στο Πανόραμα

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πρεμιέρα για το φετινό καλοκαίρι του των παραστάσεων του Σινέ ΠΑΝΟΡΑΜΑ του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη την Παρασκευή 31 Μαϊου.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος άνοιξε την αυλαία με την προβολή της ελληνικής ταινίας «Καπετάν Μιχάλης», μία κινηματογραφική μεταφορά του εμβληματικού βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη, σε μια πλούσια παραγωγή, γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Αλέκο Συσσοβίτη και την Λουκία Μιχαλοπούλου. Παρόντες σε αυτή δεκάδες οι σινεφίλ θεατές που την απόλαυσαν και κατέκλεισαν κάθε γωνιά του σινεμά. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που τόσα χρόνια στηρίζουν αυτήν την πολιτιστική προσπάθεια. «Ο δήμος υπόσχεται και φέτος νύχτες με φεγγάρι, με αγιόκλημα και γιασεμιά μέσα στα θερινά τα σινεμά. Καλό καλοκαίρι στο Πανόραμα χωρίς θερινό σινεμά δεν υπάρχει. Ένα σινεμά που εδώ και 26 χρόνια διατηρεί την ομορφιά και τη φρεσκάδα και το καλοκαιρινό στυλ, όπως έχουμε συνηθίσει όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι από τους θερινούς κινηματογράφους, έχοντας υποδεχθεί πάνω από 250.000 θεατές. Όλα αυτά χάρις στη δική σας στήριξη»,.

Επισημένεται ότι οι προβολές σε αυτόν ξεκίνησαν την Παρασκευή 31 Μαΐου με την καινούρια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of kindness», ενώ τη σκυτάλη παίρνει από την Τετάρτη 12 Ιουνίου ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Πυλαίας, που φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια ζωής και δίνει και αυτός εκκίνηση με την ταινία «Καπετάν Μιχάλης». Η τιμή των εισιτηρίων παραμένει σταθερή, όπως τα τελευταία δέκα χρόνια, εξασφαλίζοντας για τους θεατές ένα από τα οικονομικότερα εισιτήρια θερινών κινηματογράφων Α’ προβολής της πόλης.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 7 ευρώ γενική είσοδος
  • 5 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, άνω των 65 ετών

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στο ταμείο του κινηματογράφου και στο more.com

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στις σελίδες μας στο facebook & instagram:

  • Σινέ Πανόραμα https://www.facebook.com/profile.php?id=10000242971761
  • Σινέ Πυλαία https://www.facebook.com/CinePylaia/cine.panorama https://www.instagram.com/cine.panorama/
  • στο site του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
  • στα τηλέφωνα του Σινέ Πανόραμα (2310346720) και του Σινέ ΠΥΛΑΙΑ (2313302635)
  • Επίσης στο πρόγραμμα κινηματογράφων σε όλες τις εφημερίδες και site της χώρας.
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα