Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΟμαδική έκθεση βιβλίου τοπικών συγγραφέων διοργανώνει την προσεχή άνοιξη ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Ομαδική έκθεση βιβλίου τοπικών συγγραφέων διοργανώνει την προσεχή άνοιξη ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Πρωτοβουλία ανάδειξης και προβολής των τοπικών συγγραφέων και ποιητών, αναλαμβάνει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου διοργανώνοντας για πρώτη φορά ομαδική έκθεση βιβλίου προς τιμή και αναγνώριση των  των τοπικών συγγραφέων και ποιητών.

Πρόκειται για μια ομαδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την 23η Απριλίου, καθιερωμένη διεθνώς από την UNESCO ως παγκόσμια ημέρα βιβλίου. Την έκθεση θα εγκαινιάσει η πρόεδρος της Εθνικής επιτροπής της UNESCO και πρόεδρος του κέντρου UNESCO για τις γυναίκες και την ειρήνη στα Βαλκάνια κ. Καίτη Τζιτζικώστα. Συνδιοργανωτές σε αυτή είναι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της αντιδημαρχίας παιδείας και οι δύο δημοτικές βιβλιοθήκες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.

Για την υλοποίηση αυτής πρωτοβουλίας ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης καλεί όλους τους τοπικούς συγγραφείς και ποιητές να προσκομίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου ή των βιβλίων τους με ένα βιογραφικό τους, σε όποια από τις δύο δημοτικές βιβλιοθήκες ( Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού) επιθυμούν, προκειμένου να συγκεντρωθούν και ταξινομηθούν τα βιβλία τους για την έκθεση, μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά τόσο στην δημοτική βιβλιοθήκη Ευόσμου 2310 762400, όσο και στην δημοτική βιβλιοθήκη Ελευθερίου-Κορδελιού 2310 700482.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα