Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΟι ταινίες που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

Οι ταινίες που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

Δείτε τις ταινίες που θα προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσας της χώρας.

Οι Δύο Όψεις του Ξυραφιού

Η Κλερ Ντενί σκηνοθετεί Ζιλιέτ Μπινός και Βενσάν Λιντόν στην πρώτη κοινή κινηματογραφική εμφάνισή τους. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι βλέπει το μέχρι τότε ισχυρό δεσμό του να κλονίζεται, όταν ένα οικείο πρόσωπο από το παρελθόν τους επιστρέφει ορμητικά στις ζωές τους.

Κριντ ΙΙΙ

Ο Άντονις αναγκάζεται να επιστρέψει στα ρινγκ. Στο τρίτο κεφάλαιο του πυγμαχικού franchise, ο Κριντ βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου του μποξ, ενώ βλέπει παράλληλα και την προσωπική ζωή του να ακμάζει. Ωστόσο, μια νέα πρόκληση ξεπροβάλλει εμπρός του με τη μορφή ενός παλιού φίλου, ο οποίος έχοντας μόλις αποφυλακιστεί είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι καλύτερος από τον πάλαι ποτέ κολλητό του.

Το Ήσυχο Κορίτσι

Ιρλανδικό δράμα υποψήφιο για Όσκαρ διεθνούς ταινίας. Λόγω της εγκυμοσύνης της μητέρας μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, η μικρή λιγομίλητη κόρη Κοτς, θα περάσει το καλοκαίρι με ανάδοχους γονείς. Χάρη στη φροντίδα τους, θα βρει σιγά σιγά τη φωνή της στο ειδυλλιακό σκηνικό της ιρλανδικής υπαίθρου. Ενώ όμως μεταξύ των μελών της νέας της οικογένειας υποτίθεται πως δεν υπάρχουν μυστικά, εκείνη θα ανακαλύψει ένα.

Cocaine Bear

Μαύρη κωμωδία τρόμου με μια “φτιαγμένη” αρκούδα που τα κάνει γης μαδιάμ. Το 1985, το αεροπλάνο ένος έμπορου ναρκωτικών άρχισε να πέφτει από τον ουρανό λόγω μηχανικής βλάβης. Μαζί του, αναπόφευκτα, έπεσε και όλο το παράνομο εμπόρευμα, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε αρκετά κιλά κοκαΐνης. Μέρος των ναρκωτικών βρέθηκε σε δάσος της Τζόρτζια, όπου προτού προλάβουν να τα παραλάβουν άνθρωποι, εμφανίστηκε μια αρκούδα η οποία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα άσπρης σκόνης, με τις επιπτώσεις να είναι χαοτικές. Η παραπάνω κραυγαλέα αληθινή ιστορία αποτελεί έμπνευση του “Cocaine Bear” της νέας ταινίας που σκηνοθετεί η Ελίζαμπεθ Μπανκς (“Οι Άγγελοι του Τσάρλι”, “Pitch Perfect 2”). Στο cast, μεταξύ άλλων βρίσκουμε τους Ρέι Λιότα, σε έναν από τους τελευταίους ρόλους του, Κέρι Ράσελ και Άλντεν Έρενραϊχ (“Solo: A Star Wars Story”).

Οι Κυνηγοί

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ολοκληρώνει την “Τριλογία της Ιστορίας”. Μια ομάδα εκπροσώπων της αστικής τάξης αντιμετωπίζουν τους φόβους και τους εφιάλτες ενός ιστορικού παρελθόντος.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα