Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΝέα Μηχανιώνα: Έρχεται το τετραήμερο εκδηλώσεων "Μηχανιώτικα"

Νέα Μηχανιώνα: Έρχεται το τετραήμερο εκδηλώσεων “Μηχανιώτικα”

Τετραήμερο εκδηλώσεων με τίτλο “Μηχανιώτικα” στο διάστημα 18-20 Ιουλίου διοργανώνει ο δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με τον επαγγελματικό σύλλογο Νέας Μηχανιώνας και τον τοπικό τουριστικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις εκκινούν την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 21:00 στο Αμφιθέατρο Νέας Μηχανιώνας (ΠΕΥΚΑ), με την παράσταση «Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες» από την Θεατρική Ομάδα των Covid Stars, ενώ συμμετέχει με χορούς κρητικούς ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος «Παναγία Φανερωμένη». Η συνέχεια δίνεται την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 21:30 στο Λιμάνι Νέας Μηχανιώνας, όπου θα λάβει χώρα Παραδοσιακή βραδιά με την ορχήστρα Aliberta., με τους μουσικούς: Καμηλάκη Αρετή/τραγούδι και βιολί, Ουζουνίδης Βαλάντης/ τραγούδι και λαούτο, Παύλου Λευτέρης/κρουστά, Μπαλιάκας Γιάννης/κλαρίνο, ενώ σε αυτή συμμετέχουν οι χορευτικοί σύλλογοι:

  • Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»
  • Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΓ. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» των Απανταχού Κερασιωτών
  • Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου «ΦΑΡΟΣ»
  • Χορευτικό τμήμα του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής

Αντίστοιχα το Σάββατο 20 Ιουλίου στο λιμάνι Ν.Μηχανιώνας στις 20:00 με το Παιδικό πάρτυ οι «πυγολαμπίδες» σε δράση, με Animaters/face painting και πολύ παιχνίδι και συνδιοργάνωση με τον  Θερμαϊκού. Ακόμα το Σάββατο 20 Ιουλίου στο λιμάνι Νέας Μηχανιώνας στις 21:30 με Λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα του Κωνσταντίνου Βελλιάδη. Ειδικότερα το λαϊκό πρόγραμμα με κιθάρα, πιάνο, κρουστά, βιολί, μπουζούκι και τραγούδι. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Βελλιαδης Κωνσταντίνος: μπουζούκι, Καρακότας Βασίλης: τραγούδι και κιθάρα, Βασιλεία Τζίνα: τραγούδι, Περδίκης Γιάννης: τραγούδι και πιάνο, Γιαννούλης Γιάννης: τραγούδι και κρουστά, Δουδανής Κώστας: βιολί. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 21 Ιουλίου στο λιμάνι Νέας Μηχανιώνας στις 21.00 με Rock Time με τους «R.S.M.» του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μηχανιώνας με την μπάντα των Χρήστου Βέλιου Γιάννη Γιαννακόπουλου στις κιθάρες, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην φυσαρμόνικα και τα πλήκτρα, του Γιώργου Πάνου στο μπάσο, Ζωής Γιαννακοπούλου στα τύμπανα και  Καλόστου Σταύρου στο τραγούδι. Επιπλέον στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουλίου ξανά στο Λιμάνι Νέας Μηχανιώνας θα υπάρχει μουσική εκδήλωση με τους Βαγγέλη Σφυρή και Παναγιώτη Δόβα με ηλεκτρικό ήχο, ποπ-ροκ και έντεχνο, μαζί τους οι Μπάμπης Πετσίνης τυμπανα, Νίκος Κουθούρης βιολί και Γιώργος Μπουναρτζής μπάσο.

Πηγή:biscotto.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα